Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder, üst düzey meziyetleri olan ama mevki uydurulması zor bir oyuncuydu. Van Gaal, Sneijder olduğu için savunmayı beşli kurmak zorunda olduklarını söylemişti mesela. Koskoca Hollanda MT dan bahsediyoruz. Bizim mevcut takımda o tip bir oyuncu olmaz.

35 yaşında biri ise şu an hiç lazım değil...

Sneijderi cok severdim gelmesine de hayvanlar gibi sevinmistim ama listenin son sirasinda da olmasinin da sebebi varmis.

Mis gibi 442 oynarken sistemimizi bozmak zorunda kalmistik biz de gecen hasan sas anlatiyordu

Tadic, ben arfa vs alabilseydik ayni sekilde devam edebilirdik

2017 yazindaki Galatasaray değiliz,2022 yazindaki Galatasarayda değiliz.bence ciddi şansımız var transferlerde,ama ekip kimlerden oluşuyor bilmiyoruz

fbye çok takılı kalmayın ama bjk ciddi hamleler yapacak gibi,bjk böyle bi gaza gelecek gibi
Beşiktaş in başarılı olacağını düşünmüyorum renkdas fb de Jose Mourinho dan ziyade penaltılarla felan desteklenmemis olsa zaten bize rakip olamaz.Bizim Avrupa'da başarılı olmamız için 1.si transferin yüzde 70-80 inini her sene doğru transfer yaparak erken bitirmemiz gerekiyor.2.si de eksik mevki bırakmamız gerekiyor mesela Prag maçına sol beksiz çıkmamız gibi.

2017 yazindaki Galatasaray değiliz,2022 yazindaki Galatasarayda değiliz.bence ciddi şansımız var transferlerde,ama ekip kimlerden oluşuyor bilmiyoruz
şu zaniolo'yu 12+ bonuslara göndermek için neyi bekliyoruz hala? Daha fazlasını vermezler zaten sakat şuan. Kerem yada Zaha'dan birini de göndermek lazım. (en az10m) ve tabi ki Tete kiraya.

seneye kanatlar

Yunus
Balper
Kerem/Zaha sadece biri
Ziyech
Oğuz Aydın/Yusuf Sarı

Paraya kıyarsak star bir kanat da çekilebilir çok sürpriz bir isim.

şu zaniolo'yu 12+ bonuslara göndermek için neyi bekliyoruz hala? Daha fazlasını vermezler zaten sakat şuan. Kerem yada Zaha'dan birini de göndermek lazım. (en az10m) ve tabi ki Tete kiraya.

seneye kanatlar

Yunus
Balper
Kerem/Zaha sadece biri
Ziyech
Oğuz Aydın/Yusuf Sarı

Paraya kıyarsak star bir kanat da çekilebilir çok sürpriz bir isim.
Zaha giderse jeremy boğa isterim ben

berberi nerden bulmuşlar rezalet kesimler
1718630207902.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt