- 26 Kasım 2012
- 179.684
- 242.347
- 5.688
hoghberggggggg
Çok zor gözüküyor ahbfield
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoghberggggggg
Soldaki cizik ne yav öyle
rasta değil örgü o reis.Kim apoya rasta saçlar yakisiyor diyorsa kötulugunu istiyordur
Torreira,boey,zaniolo tarzi transferler şart vallahiBeşiktaş in başarılı olacağını düşünmüyorum renkdas fb de Jose Mourinho dan ziyade penaltılarla felan desteklenmemis olsa zaten bize rakip olamaz.Bizim Avrupa'da başarılı olmamız için 1.si transferin yüzde 70-80 inini her sene doğru transfer yaparak erken bitirmemiz gerekiyor.2.si de eksik mevki bırakmamız gerekiyor mesela Prag maçına sol beksiz çıkmamız gibi.
O profil adam cok az zaten olanlarda 30 dan başlıyor tanınmamış birini alıp o bölgeye risk transferinde yapamayızOkan hocanın tarifine uyan profil değil kesin cenk ergünün işi olur olursa
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O tarz da giderzek para da kazanırız.Gecmisten hatırladığım Bruma Alex Telles Mostafa Mohammed Marcao Sacha boey tutan tutmayan hepsinden para kazandık bunların üstüne koyup artırmak lazım.Toreira Boey Zaniolo gibi oyunculara bonservis vermekten hiçbir zaman kaçmamak lazım ya verim alırsın ya da aldığına satarsın.Torreira,boey,zaniolo tarzi transferler şart vallahi
Ben hiç kötülüğünü ister miyimKim apoya rasta saçlar yakisiyor diyorsa kötulugunu istiyordur
Eşidir muht, siyahi birisiyle evli değil mi ApoKim apoya rasta saçlar yakisiyor diyorsa kötulugunu istiyordur
Apoya dügününde ne taktınBen hiç kötülüğünü ister miyim
detaylara çok takılma velimhadi buradaki üyeleri geçtim de, sosyal medyada haberci diye geçinen sözde "gazeteciler" bile -de'yi -da'yı doğru kullanmayı bilmiyor. dünyanın en kolay işi aslında.
Galatasaray'da oyuncu tarafına ulaşmış evet. Hoşbeş zaten bizdeymiş şu cümleye bakarsak.