Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş in başarılı olacağını düşünmüyorum renkdas fb de Jose Mourinho dan ziyade penaltılarla felan desteklenmemis olsa zaten bize rakip olamaz.Bizim Avrupa'da başarılı olmamız için 1.si transferin yüzde 70-80 inini her sene doğru transfer yaparak erken bitirmemiz gerekiyor.2.si de eksik mevki bırakmamız gerekiyor mesela Prag maçına sol beksiz çıkmamız gibi.
Torreira,boey,zaniolo tarzi transferler şart vallahi

Hojberg ve Amrabat bunlardan birini çekip almak lazım hangisi dendiğinde karar veremiyorum ikiside iyi oyuncu ikiside aslında ihtiyacımız olan profil değil

Ama son gün saçma sapan adamlara gitmektense bu iki iyi oyuncudan birini almak mantıklı neticede fred de driplingci bir adam değil ama kaliteli oyuncu tr de fark yaratıyor birini alıp gelsek yeter

Okan hocanın tarifine uyan profil değil kesin cenk ergünün işi olur olursa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O profil adam cok az zaten olanlarda 30 dan başlıyor tanınmamış birini alıp o bölgeye risk transferinde yapamayız

Kaliteli oyuncu olsun yeter mantığı ile bakmak lazım

Torreira,boey,zaniolo tarzi transferler şart vallahi
O tarz da giderzek para da kazanırız.Gecmisten hatırladığım Bruma Alex Telles Mostafa Mohammed Marcao Sacha boey tutan tutmayan hepsinden para kazandık bunların üstüne koyup artırmak lazım.Toreira Boey Zaniolo gibi oyunculara bonservis vermekten hiçbir zaman kaçmamak lazım ya verim alırsın ya da aldığına satarsın.

Bunlar Oğuz Aydın’la Şuayip’i alıp taraftarı eğleyecekler sonra sağ bek, orta saha, 10 numara Euro 24, limitler, umulmadık bariyer derken arada kaynayacak.

hadi buradaki üyeleri geçtim de, sosyal medyada haberci diye geçinen sözde "gazeteciler" bile -de'yi -da'yı doğru kullanmayı bilmiyor. dünyanın en kolay işi aslında.

Galatasaray'da oyuncu tarafına ulaşmış evet. Hoşbeş zaten bizdeymiş şu cümleye bakarsak.
detaylara çok takılma velim

manyak olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt