- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
Ewt ama bu işin tabibi varken ben laf edemem squatlanmis kalcayi en iyi @Melih Peker drum tatbik eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ewt ama bu işin tabibi varken ben laf edemem squatlanmis kalcayi en iyi @Melih Peker drum tatbik eder
Keramettin abi çekse bu kadar olurdu,hakan urali murhan oynadı sankisibel dizisi gibi
Naber canikomİyi geceler 🖐
tabutu açan mr. kennedy sanki?
tabutu açan mr. kennedy sanki?
3 gun once Romano duyurmustuJovic'in sözleşmesi 1 yıl daha uzatılacakmış. Geçmiş olsun
Baba adam 26.5 yaşında 7 büyük transfer başarısı olur.Bonservis ne olacak önemli olan o. 7 civarına biterse makul gözüyle bakarım, üstü sağ bek için lüks
Arkadaşım iyi cerrahtır sana da yaptıralım uğurumEwt ama bu işin tabibi varken ben laf edemem squatlanmis kalcayi en iyi @Melih Peker drum tatbik eder
Gıddık?Hissiyatımca G ile başlayan bir oyuncu alacağız..
Bissaka alırsak os ofansa yakın biri olmalı
Takimdaki diger eksikler giderilmis olsaydi verilir, yasi, kalitesi uygun bir oyuncuya her turlu 10 milyon euro verilir zaten Avrupa'da buna para demiyorlar artik. Ama bizde orta saha transferi cok onemliyken, ayni zamanda Mertens yerine oyuncu araniyorken gidip sag beke 10 milyon euro vermem tabi.Gs bi sag beke 10 milyon verebilecek bi takim degildir