Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.130
- 48.664
- 4.843
Azıcık yönetimi tanıyorsam forvet ve kanat transferi yapıp bek ve orta sahayı ağustos sonuna bırakırlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fiyatların düşmesini mi beklerler abi :dAzıcık yönetimi tanıyorsam forvet ve kanat transferi yapıp bek ve orta sahayı ağustos sonuna bırakırlar
okan hoca orhan uluca'ya konuk olduğu yayında, sağ bek profilinin orta saha transferinde seçilecek oyuncu profilini etkileyeceğini söylemişti.
bisakka'ya (ki ben bu yönetim ile olma ihtimalini zor görüyorum) epl için savunmacı bir bek diyebiliriz. o zaman torriera yanına daha olivieravari bir oyuncu mu düşünülüyor acaba?
Bi şekilde birbirleriyle çelişecek sag bek ve ortasaha gelecegini biliyoruz dimiokan hoca orhan uluca'ya konuk olduğu yayında, sağ bek profilinin orta saha transferinde seçilecek oyuncu profilini etkileyeceğini söylemişti.
bisakka'ya (ki ben bu yönetim ile olma ihtimalini zor görüyorum) epl için savunmacı bir bek diyebiliriz. o zaman torriera yanına daha olivieravari bir oyuncu mu düşünülüyor acaba?
veli nin pıraym dönemihay senin "praym dönemi" diyen çemçük ağzını.
ya şu sosyal medya gerçekten bir virüs gibi. bir ifade bir yerden bir yayılıyor, herkesin ağzında. praym praym. ulan en iyi dönemi desene. praym. geçiş oyunu, asset. yok kasset :/
haber gerçekten doru olabilir bu arada. tam cenk ergün kontratı. sevr anlaşması direkt.
gsc için kimler birer asset olabilir?veli nin pıraym dönemi
tc'ye 1m+ sodexoya mı gelcek ne bekliyorsun geneç sene 40 maç epl yapmş adamhojberg e yıllık 5m veren maldır