Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24256.jpg

okan hoca orhan uluca'ya konuk olduğu yayında, sağ bek profilinin orta saha transferinde seçilecek oyuncu profilini etkileyeceğini söylemişti.

bisakka'ya (ki ben bu yönetim ile olma ihtimalini zor görüyorum) epl için savunmacı bir bek diyebiliriz. o zaman torriera yanına daha olivieravari bir oyuncu mu düşünülüyor acaba?

okan hoca orhan uluca'ya konuk olduğu yayında, sağ bek profilinin orta saha transferinde seçilecek oyuncu profilini etkileyeceğini söylemişti.

bisakka'ya (ki ben bu yönetim ile olma ihtimalini zor görüyorum) epl için savunmacı bir bek diyebiliriz. o zaman torriera yanına daha olivieravari bir oyuncu mu düşünülüyor acaba?

Daha ofansif hareketlisi olucak muhtemelen ki böylesi daha iyi olur.

hay senin "praym dönemi" diyen çemçük ağzını.

ya şu sosyal medya gerçekten bir virüs gibi. bir ifade bir yerden bir yayılıyor, herkesin ağzında. praym praym. ulan en iyi dönemi desene. praym. geçiş oyunu, asset. yok kasset :/

haber gerçekten doru olabilir bu arada. tam cenk ergün kontratı. sevr anlaşması direkt.

Eğer 14 yabancı olayı olursa sağ ve sol bek yedeklemesi için Duboisin kalması sağlıklı olur. Ekstra +1 içinde o hakkı orta saha merkezde kullanırız. Mesela free Ndidi+Bonservisli 8 yapılabilir

Bi şekilde birbirleriyle çelişecek sag bek ve ortasaha gelecegini biliyoruz dimi

Ofansif bek gelirse defansi zayif ortasaha gelir

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray, Zeki Çelik ile çok ciddi bir şekilde ilgileniyor."

hay senin "praym dönemi" diyen çemçük ağzını.

ya şu sosyal medya gerçekten bir virüs gibi. bir ifade bir yerden bir yayılıyor, herkesin ağzında. praym praym. ulan en iyi dönemi desene. praym. geçiş oyunu, asset. yok kasset :/

haber gerçekten doru olabilir bu arada. tam cenk ergün kontratı. sevr anlaşması direkt.
veli nin pıraym dönemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt