Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.921
- 94.972
- 4.978
Cicaldau parasına Lindstörm vardıCicaldau parasına hojberg yok rdaşlar cicaldau parasına ancak cicaldau var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cicaldau parasına Lindstörm vardıCicaldau parasına hojberg yok rdaşlar cicaldau parasına ancak cicaldau var
doğru maç başı düşükmüş ama maaş beklentisi bizim ligden beklentiye göre şaşrtması ilginç geliyo bana.yüksek bonservis vereceksek daha genç bir topçu olmasını tercih ederim şahsen. paranın geri dönüşümü açısından.
bu arada malum sitede son sezon statslarına baktım, 90 dakika oynadığı 5-6 maç var yau. epl+fa+efl cup toplam aldığı dakika ise 16.7 maça denk geliyor.
amacım muhalefet etmek değil, oyuncunun sahada vereceği katkıdan bağımsız olarak bana bariz yanlış bir kontratmış gibi geliyor.
umarım uğur'un verdiği akamlar doğru değildir.
cicaldau parasına torriera'yı aldık. uzaklara gitmeyelim.Cicaldau parasına Lindstörm vardı
Şampiyonluk geliri 7m euroydu galiba ordan hesap edersek hiç transfer yapmamız gerekiyo knk. Trde kulüplere hicbirsey olmuyor muhasebeci olmaya gerek o yüzden. Bak bjk ts biraz ekonomik olarak dara düştü yine transferde yardiriyorlar birşey de olmuyor kapanmiyor batmıyor kulüpler. Bin tane derdim varken oyuncuya ne kadar bayılmış umrumda değil acikcasiHoşbeşe 350M bonservis, yıllık 175M maaş vermemiz hakkında yorumun nedir samim
maaşı da kattım içine. Cicaldau 1m ne aldıcicaldau parasına torriera'yı aldık. uzaklara gitmeyelim.
kurtlar vadisinde deli hikmetin taraftar tanımı bize uygun.Şampiyonluk geliri 7m euroydu galiba ordan hesap edersek hiç transfer yapmamız gerekiyo knk. Trde kulüplere hicbirsey olmuyor muhasebeci olmaya gerek o yüzden. Bak bjk ts biraz ekonomik olarak dara düştü yine transferde yardiriyorlar birşey de olmuyor kapanmiyor batmıyor kulüpler. Bin tane derdim varken oyuncuya ne kadar bayılmış umrumda değil acikcasi
ben bonservis olarak demek istemiştim.maaşı da kattım içine. Cicaldau 1m ne aldı
saz mı caz mıAymaaaar Kariiii
sadece bonservisi işin içine katarsak bahsettiğim adamdan daha iyileri de denk gelir. He yönetimin niteliği yeter mi?ben bonservis olarak demek istemiştim.
ojberg fiyaatına fofana çözülmüyo muÖbyerg hiç bir zaman 5 m euro net maaş alacak seviyede bir topçu olmadı, gelmiyorsa da gelmesin. Parayla getirdiğin adamdan bu ülkede hiç bir zaman bir bok olmadı, aidiyeti olandan oldu.
Cicaldau falan da boş iş, net 6.5 bonservise muhteşem adamlar alınabildi yıllardır, mesele ikna etmekte. TSnin aldığı Mendy 3 milyona taş gibi oynadı bu sene. Her şey isim değil, geçen sene full oynamadı ayrıca, çoğu maçta yedekti.
40-50 m euroluk yükümlülük altına giriyorsun Öbyerg için neredeyse, ne kazandıracak mesela sana, boş iş.
Bende eskiden öyle düşünüyordum da borçların TL'ye Cevrilmesi düşük faizler falan saldım. Asgariyi geç yatırdım banka kredi kartını kapatmış geçenkurtlar vadisinde deli hikmetin taraftar tanımı bize uygun.
Coufal alip tüm parayı os ve ileriye gömme fikrim hakkında düşüncelerin nedirzeki çelik yazılması ve alınması malca olur
sevgiler
Günaydin Dostum iyi misinzeki çelik yazılması ve alınması malca olur
sevgiler
bu da kekoca geliyo o epl'den gelcek adam zaten masraflı geliyo bi de yaşı da var. alıcan oraya atlet topuç boş yapmıcan zaten okan'nın sisteminde başka seçeneklerin mantığı yok hala neler oluyoCoufal alip tüm parayı os ve ileriye gömme fikrim hakkında düşüncelerin nedir