Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem ve Barış örnekleri mevcutken oguza istenen para çok değil bence. Berkanin bile bir şekilde piyasası var fayda falan alıyoruz. FB ya da Bjkye kaptirmadan acele davranmaliyiz

Bende eskiden öyle düşünüyordum da borçların TL'ye Cevrilmesi düşük faizler falan saldım. Asgariyi geç yatırdım banka kredi kartını kapatmış geçen 😂
tek seferde oluyor mu o lan. eskiden 1 takvim yılında 3 defa asgari yatırmama da kapatıyorlardı sanki ;D

şu adamı alıp barış alper sonrasını koymamız lazım nerde kamuoyu

Öbyerg hiç bir zaman 5 m euro net maaş alacak seviyede bir topçu olmadı, gelmiyorsa da gelmesin. Parayla getirdiğin adamdan bu ülkede hiç bir zaman bir bok olmadı, aidiyeti olandan oldu.

Cicaldau falan da boş iş, net 6.5 bonservise muhteşem adamlar alınabildi yıllardır, mesele ikna etmekte. TSnin aldığı Mendy 3 milyona taş gibi oynadı bu sene. Her şey isim değil, geçen sene full oynamadı ayrıca, çoğu maçta yedekti.

40-50 m euroluk yükümlülük altına giriyorsun Öbyerg için neredeyse, ne kazandıracak mesela sana, boş iş.
bu yönetimin yapabileceği tek transfer tipi, "hiçbir zaman "x" lira etmeyecek "y" oyuncuları almak" olabilir ancak.

belki erden timur'un gitmeden belirli bir noktaya getirdiği işler varsa oradan yürüyebilirler. o da belki.

Maalesef Cenk Ergün varsa transferlerdeki bu rakamlara alışmak lazım. Futbolcu 2 istese Cenk Ergün 4 verir öyle getirir.
Bence Erden Timur futbolcuları sadece parayla ikna etmiyordu. Kulübü, vizyonu vs başka parametreleri de devreye sokuyordu. Tabi burda iletişim becerileri, samimiyet, kulübe aidiyet bir çok şey önemli.
Cenk Ergün'de bunların hiçbiri olduğunu zannetmiyorum. Adamı parayla ikna edebiliyorsa alır ikna edemezse alamaz.
Mesela Cen Ergün olsa Icardi'yi hayatta getiremezdi. Çünkü öyle bir adamı sadece parayla ikna edemezsin.
Zaten Cenk Ergün'ün aldığı en iyi adamlara bakalım ikiside tam paragöz herifler. Feghouli ve Belhanda'dan bahsediyorum.
O yüzden bu seneki transferlerde herhangi bir mantık aramak zaten saçma olur.

holbergi bisakayi ve rafayi fb aciklayabilir

hemen gaza gelip inanmayin su kolpa haberlere

calim ayagina bize yaziyorlar bunlari

özbek yönetimi daha görüsme bile yapmamistir bir oyuncuyla

Kafamdaki orta saha profili fofana olduğu için diğer isimlere sıcak bakamıyorum, keşke bi şekilde şu adamı indirsek bu topraklara...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt