Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eray biraz duygusal bi rtaşımız bazı tabular kolay kolay yıkılmıyo

Bülent emre aşık vedat

Bu 3ü semih kaya kıvamında stoperlerdi

Asıl traktör popescu gayet kötü bir stopermiş 98-2001 arası cl deplasmanlarında ekseriyetle kevgire dönmemizin önemli sebeplerinden biri strum graz rosenborg etc.

yedirdiği skandal bir gol

Ben amrabat disinda ciddi gorustugumuz bi adam oldugunu sanmiyorum su an

hagi bu konuda allah mertebesindedir.

prekazi'yi bir kez canlı izledim çocuktum. onu hall of fame yapalım.

sonrası için yukarıda yazdıklarından;

lincoln
felipe
sneijder
sergen
mertens
balic
revivo

sıralamam bu şekildedir.
En keyif veren kimdi

Felipe,ribery,hasan şaş,2008 arda,keita,mancinili sezon sneijder,ilk haftalar lincoln,derbilerde melo

Asıl traktör popescu gayet kötü bir stopermiş 98-2001 arası cl deplasmanlarında ekseriyetle kevgire dönmemizin önemli sebeplerinden biri strum graz rosenborg etc.

yedirdiği en skandal bir gol

Hocam yanlış anlamayın da yaş kaç Popescu tarihimizdeki en iyi stoperdir Uefayi aldiysak her mevkide özel oyuncular olduğundan dolayı.Popescuyu izlediniz mi?

Arnautovic gibi futbolcu eskilerini saçma sapan menajerler yazdırıyordur

Hocam yanlış anlamayın da yaş kaç Popescu tarihimizdeki en iyi stoperdir Uefayi aldiysak her mevkide özel oyuncular olduğundan dolayı.Popescuyu izlediniz mi?

Abiler Bülent Korkmaz'a sallarken iyi biz popescuya sallayınca mı kötü olduk. Yaş 32 bu arada 2001'i tam olarak hatırlıyorum izlediğim sezonlardan öncesi flu. Şimdilerde eski maçları izleyince gördüğüm müthiş pres oyunu gelişmese popescu kısa sürede ülkesine geri dönermiş zaten Terimin de benzer sözleri var.

yedirdiği en skandal bir gol

Pope de arada hata yapardı ama genel olarak baya iyiydi bülenti bile efsane stoper yapmış gslilerin gözünde

Keza ujfalusi sakatlanıp takke düşüp kel görünmeseymiş semihi tarihimizin en iyi stoperi sanarmışız

okan hoca'nın "istediğimiz oyunlardan biri euro 2024te olabilir" demesi...

Bütçe aldık diye 3 kere falan söylemesi...

hadi bakalım - bu lafların içi dolu çıksın inşallah

Abiler Bülent Korkmaz'a sallarken iyi biz popescuya sallayınca mı kötü olduk. Yaş 32 bu arada 2001'i tam olarak hatırlıyorum izlediğim sezonlardan öncesi flu. Şimdilerde eski maçları izleyince gördüğüm müthiş pres oyunu gelişmese popescu kısa sürede ülkesine geri dönermiş zaten Terimin de benzer sözleri var.
Ben Bülent Korkmaz in savaşçı kimligi ya da futbol geçmişine laf etmiyorum Popescu dedigimiz adam tarihimizin en iyi defansı sadece defansif özelliği ile değil frikik bile kullanabilen bir defansti yasini sormamin nedeni eleştirmek için değil muhtemelen çok fazla Popescuyu izlemedigin için.Ben mesela 35 yaşındayım çocukluk dönemimde Taffarel Popescu Hagi Jardel gibi oyuncular efsaneydi.Bu yerli oyuncular kötüydü anlamında söylemiyorum zaten kötü olsalar UEFA kupasi süper kupa şampiyonlar ligi çeyrek finali dünya 3.lugu gibi başarılar olmazdı.Ancak Barcelona kaptanlığı yapmış oyuncudan bahsediyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt