- 22 Ağustos 2010
- 32.858
- 37.672
- 3.033
vedat inceefe'nin göztepe maçında kaleci majdan'a 17. saniyede ligin en erken golünü attığı maçı sami yen'de izleyen bu posta layk atsın da kimin toz kimin torpak olduğunu bilek :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu yapan kisinin bizim şuan takımdaki en iyi silahlarımizdsn biri oldugunu es gecmemek gerekir.Taçta önündekin vücut çalımı yiyen adamın rahat oynattırmama konusunda başarılı olduğunu sanmıyorum.
Bonservis verilmezse Inter de yollamayabilir, yollamak zorunda değiller sonuçta35 yasindaki herife kimse bonservis vermez ki bu saatten sonra hele zit pit sakatlanan bir oyuncu olunca Inter bir soguk su uzerine icebilir.
Vedat inceefe kim yavvedat inceefe'nin göztepe maçında kaleci majdan'a 17. saniyede ligin en erken golünü attığı maçı sami yen'de izleyen bu posta layk atsın da kimin toz kimin torpak olduğunu bilek :/

Eray biraz duygusal bi rtaşımız bazı tabular kolay kolay yıkılmıyo
Bülent emre aşık vedat
Bu 3ü semih kaya kıvamında stoperlerdi
En keyif veren kimdihagi bu konuda allah mertebesindedir.
prekazi'yi bir kez canlı izledim çocuktum. onu hall of fame yapalım.
sonrası için yukarıda yazdıklarından;
lincoln
felipe
sneijder
sergen
mertens
balic
revivo
sıralamam bu şekildedir.
Asıl traktör popescu gayet kötü bir stopermiş 98-2001 arası cl deplasmanlarında ekseriyetle kevgire dönmemizin önemli sebeplerinden biri strum graz rosenborg etc.
yedirdiği en skandal bir gol
Abartmayalim
Hocam yanlış anlamayın da yaş kaç Popescu tarihimizdeki en iyi stoperdir Uefayi aldiysak her mevkide özel oyuncular olduğundan dolayı.Popescuyu izlediniz mi?
vedat inceefe'nin göztepe maçında kaleci majdan'a 17. saniyede ligin en erken golünü attığı maçı sami yen'de izleyen bu posta layk atsın da kimin toz kimin torpak olduğunu bilek :/
riberyEn keyif veren kimdi
Felipe,ribery,hasan şaş,2008 arda,keita,mancinili sezon sneijder,ilk haftalar lincoln,derbilerde melo
Asıl traktör popescu gayet kötü bir stopermiş 98-2001 arası cl deplasmanlarında ekseriyetle kevgire dönmemizin önemli sebeplerinden biri strum graz rosenborg etc.
yedirdiği en skandal bir gol
Ben Bülent Korkmaz in savaşçı kimligi ya da futbol geçmişine laf etmiyorum Popescu dedigimiz adam tarihimizin en iyi defansı sadece defansif özelliği ile değil frikik bile kullanabilen bir defansti yasini sormamin nedeni eleştirmek için değil muhtemelen çok fazla Popescuyu izlemedigin için.Ben mesela 35 yaşındayım çocukluk dönemimde Taffarel Popescu Hagi Jardel gibi oyuncular efsaneydi.Bu yerli oyuncular kötüydü anlamında söylemiyorum zaten kötü olsalar UEFA kupasi süper kupa şampiyonlar ligi çeyrek finali dünya 3.lugu gibi başarılar olmazdı.Ancak Barcelona kaptanlığı yapmış oyuncudan bahsediyoruz.Abiler Bülent Korkmaz'a sallarken iyi biz popescuya sallayınca mı kötü olduk. Yaş 32 bu arada 2001'i tam olarak hatırlıyorum izlediğim sezonlardan öncesi flu. Şimdilerde eski maçları izleyince gördüğüm müthiş pres oyunu gelişmese popescu kısa sürede ülkesine geri dönermiş zaten Terimin de benzer sözleri var.