Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 sezonda 38 maç ort ile oynamış. sakatlıklardan 2şer 3er maç kaçırmış ara ara. öyle uzun süreli bir durumu yok gibi.

bence icardi'ye soralım. gelsin derse gelsin.
Zaten Dybala'nın olayı o, sezonda sık sık ufak tefek sorunlar yaşıyor, üst üste şöyle 5 defa 90 dakika en son ne zaman oynamış bulmak için 10 yıl geriye gitmek gerekiyor

Mertens sayesinde idareli kullanabiliriz de €8-10m bonservis €6-7m maaş verip alacağımız adamı tepe tepe kullanabilmek gerekir diye düşünüyorum

t-markttan bakılma veriler ile arguman sundular bana samet elektrikbant.

ulan t-markt verilerine bakarsak ne topçular çöp, ne çöp topçular kral olur.

sanki biz onlarca maçını canlı olmak kaydıyla, kariyerinin min %80'ini izlemedik.

süper gsli idi, tekmeye kafa sokardı ama bombok stoperdi.

her fb maçının da katiliydi.

yaşımız kırka yakın.
kırka yakın,
ayağı vardır.
kırkayak'ın. :/

Eray biraz duygusal bi rtaşımız bazı tabular kolay kolay yıkılmıyo

Bülent emre aşık vedat

Bu 3ü semih kaya kıvamında stoperlerdi

Ya bi şey sorucam samiyenhaber Cenk Ergün dijitalleşmeyle uğraşacak falan diyodu di mi

Sportif Direktörlük yapacağı kesin mi bu adamın şimdi, yoksa netleşmiş bir şey yok mu halen

Eray biraz duygusal bi rtaşımız bazı tabular kolay kolay yıkılmıyo

Bülent emre aşık vedat

Bu 3ü semih kaya kıvamında stoperlerdi
mesela o kadrodan,

okan buruk
suat kaya
emre belözoğlu
ümit davala
hakan ünsal

bildiğin inanılmaz topçulardı lan,

bir hakan şükür vardı bildiğin avrupa'nın en iyi 10 santraforundan biriydi.

hasan şaş keza öyle.

bunlara neden bir şey demiyoruz?

daha öncesinden, tugay kerimoğlu, uğur tütüneker, kubilay türkyılmaz vs vs bunların hepsi süper topçulardı.

bülent ise bildiğin vasat bir stoperdi yaw. ben izlediğimi bilirim. süper gslıydı, inanılmaz hırslıydı vs ok de kötü topçuydu.

t-markttan bakılma veriler ile arguman sundular bana samet elektrikbant.

ulan t-markt verilerine bakarsak ne topçular çöp, ne çöp topçular kral olur.

sanki biz onlarca maçını canlı olmak kaydıyla, kariyerinin min %80'ini izlemedik.

süper gsli idi, tekmeye kafa sokardı ama bombok stoperdi.

her fb maçının da katiliydi.

yaşımız kırka yakın.
kırka yakın,
ayağı vardır.
kırkayak'ın. :/
Bülent korkmaz anılarda iyi stoper olarak kalıyor ama millet sanki sergio ramosmuş gibi muamele çekiyor. Büyük kaptanı rahat bırakalım, öyle kalsın

Arnautovic'in €3.5m net maaşı var Inter'de. Son iki yıldır baya sakatlıkla boğuşuyor. Inter €8m verip aldığı için bonservis beklentisi de olur. Kötü de bir sezon geçirdi, çok skandal goller kaçırdı. Bu transfere de çok sıcak değilim maalesef

Aslında oyun tarzı olarak bence tam olarak Icardi'nin arkasına alınacak adam, Okan hoca mücadeleci teknik pasör pivot santrforları epey iyi kullanıyor ama şimdi €3-4m bonservis, €3m civarında maaş, 2+1 gibi bir sözleşme verip almak içime sinmez. Bir de genelde bu yaşa gelmiş oyuncular oynamadıkça çok hızlı geriye gidiyor ve bizim Icardi verken kendisine fazla dakika vermemiz pek mümkün değil

mesela o kadrodan,

okan buruk
suat kaya
emre belözoğlu
ümit davala
hakan ünsal

bildiğin inanılmaz topçulardı lan,

bir hakan şükür vardı bildiğin avrupa'nın en iyi 10 santraforundan biriydi.

hasan şaş keza öyle.

bunlara neden bir şey demiyoruz?

bildiğin vasat bir stoperdi yaw. ben izlediğimi bilirim. süper gslıydı, inanılmaz hırslıydı vs ok de kötü topçuydu.
Komple futbolcu olarak değilde yetenek olarak düşünürsek nasıl bi sıralama yaparsın bunlar arasında

Prekazi,hagi,sergen,felipe,balic,revivo,lincoln,sneijder,mertens

Komple futbolcu olarak değilde yetenek olarak düşünürsek nasıl bi sıralama yaparsın bunlar arasında

Prekazi,hagi,sergen,felipe,balic,revivo,lincoln,sneijder,mertens
hagi bu konuda allah mertebesindedir.

prekazi'yi bir kez canlı izledim çocuktum. onu hall of fame yapalım.

sonrası için yukarıda yazdıklarından;

lincoln
felipe
sneijder
sergen
mertens
balic
revivo

sıralamam bu şekildedir.

Arnautovic'in €3.5m net maaşı var Inter'de. Son iki yıldır baya sakatlıkla boğuşuyor. Inter €8m verip aldığı için bonservis beklentisi de olur. Kötü de bir sezon geçirdi, çok skandal goller kaçırdı. Bu transfere de çok sıcak değilim maalesef

Aslında oyun tarzı olarak bence tam olarak Icardi'nin arkasına alınacak adam, Okan hoca mücadeleci teknik pasör pivot santrforları epey iyi kullanıyor ama şimdi €3-4m bonservis, €3m civarında maaş, 2+1 gibi bir sözleşme verip almak içime sinmez. Bir de genelde bu yaşa gelmiş oyuncular oynamadıkça çok hızlı geriye gidiyor ve bizim Icardi verken kendisine fazla dakika vermemiz pek mümkün değil
35 yasindaki herife kimse bonservis vermez ki bu saatten sonra hele zit pit sakatlanan bir oyuncu olunca Inter bir soguk su uzerine icebilir.

Keşke Okan Hoca bir üçlü oynamayı deneseydi, solda Kostic sağda Barış Alper ile üçlü oynandığını düşünüyorum da

Muslera
Davinson-Nelsson-Abdülkerim
Barış-Torreira-Transfer-Kostic
Ziyech-Transfer
İcardi

Tabii böyle bir durumda korkunç bir orta saha ve deli skor üreten bir hücumcu gerekir. İşin açıkçası ben Türkiyede üçlü oynanmaz vay illa pivot forvetin olacak filan gibi klasik şeylere çok kafayı takmıyorum. Doğru düzgün bir planlama ve kaliteli oyuncu grubuyla yapılamayacak iş yok. Real Madrid net bir santrforu olmadan Şampiyonlar Ligi kazandı

hagi bu konuda allah mertebesindedir.

prekazi'yi bir kez canlı izledim çocuktum. onu hall of fame yapalım.

sonrası için yukarıda yazdıklarından;

lincoln
felipe
sneijder
sergen
mertens
balic
revivo

sıralamam bu şekildedir.
komple topçu olarak dersek,

1-hagi yine allah

2-mertens

boşluk
boşluk
boşluk

diğerleri işte kafana göre.

@Samet Nalbant

Taçta önündekin vücut çalımı yiyen adamın rahat oynattırmama konusunda başarılı olduğunu sanmıyorum.
1 pozisyon üzerinden topçu tespiti yapmak için gerçeklikten çok kopuk olmak lazım. Ben de mükemmel topçu demiyorum artılarını eksilerini yazmaya çalışıyorum.

Goncalo Franco hariç bir tane underrated adam haberi çıkmadı.

Çıkan haberlere bak Kostic,Arnautovic,Amrabat.

Büyük takımlarda vadesi dolmuş misyonu dolmak üzere olan evladiyelikler.

Sadece Seria A liginden düşen takımlardan üç adam seçsem daha yararlı üç adam bulmazsam futbolu izlemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt