Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarif etmesine ne gerek var.Yıllardır tarif edilen yer bağırta bağıra alarm veriyor zaten:) Bırak her sene tarif edildi ne oldu.Ndombele geldi.Tarif etmesinler en iyisi gelsin. Tarif edilince esprisi kaçıyor.Ben sana tarif edeyim"hepte ediyorum bize MELO lazım. o alarm veren yer MELO alarmı .Hem ısıracak ,hem dikine paslar atacak,hem torreira ile ortasahayı süpürecek.En büyük eksiğimiz bu sevgili Samet.

Scout ekibinin haznesinde inşallah böyle türden oyuncu olabileceğini düşünmek istiyorum.
Melo gibi biri artık dünyada bile yok bırak bizim bulmamızı

Bizim scout ekibi daha grazdaki hojlundu bulamıyo hiç güvenmiyorum o departmana

L'Equipe, 2005 ve sonrası doğumlu En İyi 30 oyuncu listesi yapmış. Listede 4 tane Türk oyuncu var

1717761991233.webp

Yusuf Yazici'nin milli takim röportajini gören oldu mu? Bunun bize gelmesini istiyordum (yedek olarak) ama simdi emin degilim. Mantalite olarak hic profesyonel degil bu arkadas. Neymis efendim, Fransa liginin en sevmedigi yönü oyuncularin macin son dakikasina kadar ölümüne mücadele etmesiymis. Ulan dogrusu olan bu zaten. Kosacaksin son düdük calana kadar.

Bunun gibilerden basari bekliyoruz iste, peh.

Chelsea, Aston Villa, Newcastle, Everton, Nottingham Forest ve Leicester City, Premier Lig'in kâr ve sürdürülebilirlik kuralları için Haziran sonuna kadar belli miktarda satış yapması gereken kulüpler.

şuralardan bir tane fırsat transferi düşer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt