- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Kesin istediklerim sag bek thuram rafa silva ve oguz yabanci kanat yedek forvettir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melo gibi biri artık dünyada bile yok bırak bizim bulmamızıTarif etmesine ne gerek var.Yıllardır tarif edilen yer bağırta bağıra alarm veriyor zatenBırak her sene tarif edildi ne oldu.Ndombele geldi.Tarif etmesinler en iyisi gelsin. Tarif edilince esprisi kaçıyor.Ben sana tarif edeyim"hepte ediyorum bize MELO lazım. o alarm veren yer MELO alarmı .Hem ısıracak ,hem dikine paslar atacak,hem torreira ile ortasahayı süpürecek.En büyük eksiğimiz bu sevgili Samet.
Scout ekibinin haznesinde inşallah böyle türden oyuncu olabileceğini düşünmek istiyorum.
AraziBu duvar osman nerde yaw
Amaaaaaaan gsyimi kurtarıcan boşver boooolumSalah da olsa Arap istemiyoruz
Tavrımız net bu konuda
Tamam.Kesin istediklerim sag bek thuram rafa silva ve oguz yabanci kanat yedek forvettir
Oğuza ajax 5 vermiş zor gibi o işKesin istediklerim sag bek thuram rafa silva ve oguz yabanci kanat yedek forvettir
DURSUN BASGANIM 18'E BİTİRİR İŞİ.Oğuza ajax 5 vermiş zor gibi o iş
HayirlisiTamam.
Himm bakalım hocam hayirlisiOğuza ajax 5 vermiş zor gibi o iş
Okan buruğun 4 MİLYON EURO alması vicdanını hiç sızlatmıyo muHayirlisi
fiyat şişirme işi o - 3 lük adam kafadan 5 oldu - Fener gs çekip 7 8 e iş bitirme peşindedirler.Oğuza ajax 5 vermiş zor gibi o iş
Dün ani bi operasyonla bülent korkmazın iyi stoper olduğu yalanını nasıl ortaya çıkardık amaDURSUN BASGANIM 18'E BİTİRİR İŞİ.
3.5Okan buruğun 4 MİLYON EURO alması vicdanını hiç sızlatmıyo mu
Bu sezon 3 değil mi?