Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 14.973
- 10.941
- 1.188
Gokhan akkan denen kazma bizden uzak dursun gidin 2
Ligten kaleci alın daha iyi
Ligten kaleci alın daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah gelirse sahada beraber görmek lazımNeden oynamasın altı üstü TR ligi bal gibide oynar basaksehirde hoca 4 4 2 oynadi ayrıca batshuayi baya savunma yapan oyuncu ne zaman dzeko yerine oynasa fener hep daha rahat maç kazandi
Amrabatin zor oldugunu dusunmuyorum, onu alip sag beki de assignon yapabiliriz 2 hucumcu bek 2 6 nr oynarizSona kalmamalı tabi ama Hojbjerg-Fofana-Sofyan gibi isimler hem pahalı hem zor. Bakalım, gönül ister güzelce çözülsün bu durum ama zor olacak gibi duruyor
Ajax bu sene leş atarken bunu geri kiralamışlar herif fransada kariyer sezonu yapmış. Metz harbiden efsane kazıklamış yalnız. 3 milyon zararla hem kariyer yaptırmış hem tekrar satışabilir bir seviyeye çıkarmışlar herifi.Onu bilmiyordum metz dolandirmis ajax'ı.
Sokan hocamız sondaja başlamış bu sene orta sahaya seviye atlatacak o belli oldu.DERİNLİK
Bence düşünülenin aksine Sofyan transferi dahi zor ekonomik olarak. Lucas transferi nasıl gerçekleşti misal, bir benzeri denenecektir. Diğer türlü alamıyoruz da zaten, bütçemiz yokAmrabatin zor oldugunu dusunmuyorum, onu alip sag beki de assignon yapabiliriz 2 hucumcu bek 2 6 nr oynariz
onun için değil de günay almanya altyapılı. kadroya günay berkanı falan yazınca daha az adam yazabiliyorsun listeye ülkede yetişen adam olmadığı için.ligde bu sene en yüksek kurtarış yüzdesi olan 2.kaleci, 1.muslera
Yav baslayacam butcemiz yoka. Okadar gelir artirdik sponsorlar kombine storeBence düşünülenin aksine Sofyan transferi dahi zor ekonomik olarak. Lucas transferi nasıl gerçekleşti misal, bir benzeri denenecektir. Diğer türlü alamıyoruz da zaten, bütçemiz yok![]()
Artik 20m mlsfsamet akaydın kaç para