Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu bilmiyordum metz dolandirmis ajax'ı.
Ajax bu sene leş atarken bunu geri kiralamışlar herif fransada kariyer sezonu yapmış. Metz harbiden efsane kazıklamış yalnız. 3 milyon zararla hem kariyer yaptırmış hem tekrar satışabilir bir seviyeye çıkarmışlar herifi.

Böyle 1 maç daha çıkarsın 25e saplarlar.
Ajax mallığına yansın şimdi m.unitede 50 milyona satmak vardı :asd: :asd:

Amrabatin zor oldugunu dusunmuyorum, onu alip sag beki de assignon yapabiliriz 2 hucumcu bek 2 6 nr oynariz
Bence düşünülenin aksine Sofyan transferi dahi zor ekonomik olarak. Lucas transferi nasıl gerçekleşti misal, bir benzeri denenecektir. Diğer türlü alamıyoruz da zaten, bütçemiz yok :red:

ligde bu sene en yüksek kurtarış yüzdesi olan 2.kaleci, 1.muslera
onun için değil de günay almanya altyapılı. kadroya günay berkanı falan yazınca daha az adam yazabiliyorsun listeye ülkede yetişen adam olmadığı için.

gökhan akkan doğruysa sırf bu yüzden alınıyordur günayı antalyaya gönderip.

Bence düşünülenin aksine Sofyan transferi dahi zor ekonomik olarak. Lucas transferi nasıl gerçekleşti misal, bir benzeri denenecektir. Diğer türlü alamıyoruz da zaten, bütçemiz yok :red:
Yav baslayacam butcemiz yoka. Okadar gelir artirdik sponsorlar kombine store

Ustune cl geliri

Onunda ustune boey satisi

Nerde lan bu paralar?

Sana demiyorum ortaya bir serzeniş

Batshuayi kadar uygun yedek 2. santrafor bulma ihtimalimiz bence yok ya soru işaretli birini alıp yine riske gireceğiz ki 2 senedir böyle yapıyoruz olmuyor bu sefer yedekte otursa bile sorun yaratmayan birini almak açıkcası mantıklı geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt