Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hay hay, bütün GSC ahalisi bunu bekliyordu zaten; daha fazla bekletmeyeyim!..Ağabey bi 11 yaparmısın
Nasıl bir şey düşünüyorsun acep
Olmamış ağabeyHay hay, bütün GSC ahalisi bunu bekliyordu zaten; daha fazla bekletmeyeyim!..
----------------------Muslera---------------
------------Nels (Dav)------Abdülkerim-------
Mazroui----------------------------------Köhn
----------------Torreira------XXX (Amr)
--Ziyech (Oğuz)---XXX (Rafa/Gronbaek)--Barış
-----------------------Kraldi--------------------
Hocanın vazgeçmeyeceği mevcut formasyona göre yazdım; bana kalsa 3-4-3 e göre bambaşka bir kurgu yapardım.
Amrabat' tan çok emin değilim, oyun zekası ve pasör kimliği daha parlak birini tercih ederdim ama sırf topla iyi kat eder, arada skor katkısı verir diye, defansif yönden defolu birinin transfer edilmesinden çok daha evladır...
Bütçe ve kontenjan sınırları içinde sen ne olsun isterdin mesela?..Olmamış ağabey
Oyun akmaz bu kadroyla ver ziyeşe şut sallasın,ver barışa belki sinekten yağ çıkarır la kadro planlaması yapamayız
Senden daha iyi kadro bekliyodum açıkçası
kime aldik
kime sattik
Adamın kıyafete bak trabzonu yaşıyor
Dursun biraz zeki bir adam olsa bugün Salah, Griezmann, Fofana falan yalan derdi. Nevzat’ı zaten mamalıyor, kesinlikle beklenti altı olacak transferler ya da Erden sonrası yapamadı dedirmemek için hayvani paralar gömecekler.
Kulübün en zengin dönemi bu herife denk geldi, rezillik.
Aferin ölücülük yapmayıp 4o almışsın
Ahmet Denizci'nin gündeme yön vermesini bekliyoruz.İnanılmaz sağlam kaliteli ve kesin transfer durumu yok mu
Bu çok kapsamlı bir soruBütçe ve kontenjan sınırları içinde sen ne olsun isterdin mesela?..
Kafa açma da bir kadro kur bakayımBu çok kapsamlı bir soru
Transfer yaparken kulübün yapısı, stratejisi,takım kimyası,başarı hedefi vs bin tane duruma göre düşünmek gerekiyor
Düşünüp cevap yazıcam mutlaka