Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskılara boyun eğdim
GS mücadelemiz tribünde devam edecektir

İşin garibi içeriyle de savaştık, o daha da tehlikeli. Eğer bir hata varsa inanıyorum ki en büyük hata benimdir. Zaten haziran itibariyle de mukavelem bitiyor.

IMG_5185.jpeg

Dursun transferi ketenpereye getirirse orta sahayı içimizden çözeceğiz deyip Sanchezi orta sahaya çekeriz. Malum bizde ata sporu eksik başlamak. Kalsın yav süper 3'lü (Apo-Nelsson-Sanchez)

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ağabey bi 11 yaparmısın

Nasıl bir şey düşünüyorsun acep
Hay hay, bütün GSC ahalisi bunu bekliyordu zaten; daha fazla bekletmeyeyim!..

----------------------Muslera---------------

------------Nels (Dav)------Abdülkerim-------
Mazroui----------------------------------Köhn
----------------Torreira------XXX (Amr)

--Ziyech (Oğuz)---XXX (Rafa/Gronbaek)--Barış

-----------------------Kraldi--------------------

Hocanın vazgeçmeyeceği mevcut formasyona göre yazdım; bana kalsa 3-4-3 e göre bambaşka bir kurgu yapardım.

Amrabat' tan çok emin değilim, oyun zekası ve pasör kimliği daha parlak birini tercih ederdim ama sırf topla iyi kat eder, arada skor katkısı verir diye, defansif yönden defolu birinin transfer edilmesinden çok daha evladır...

Hay hay, bütün GSC ahalisi bunu bekliyordu zaten; daha fazla bekletmeyeyim!..

----------------------Muslera---------------

------------Nels (Dav)------Abdülkerim-------
Mazroui----------------------------------Köhn
----------------Torreira------XXX (Amr)

--Ziyech (Oğuz)---XXX (Rafa/Gronbaek)--Barış

-----------------------Kraldi--------------------

Hocanın vazgeçmeyeceği mevcut formasyona göre yazdım; bana kalsa 3-4-3 e göre bambaşka bir kurgu yapardım.

Amrabat' tan çok emin değilim, oyun zekası ve pasör kimliği daha parlak birini tercih ederdim ama sırf topla iyi kat eder, arada skor katkısı verir diye, defansif yönden defolu birinin transfer edilmesinden çok daha evladır...
Olmamış ağabey

Oyun akmaz bu kadroyla ver ziyeşe şut sallasın,ver barışa belki sinekten yağ çıkarır la kadro planlaması yapamayız

Senden daha iyi kadro bekliyodum açıkçası

Olmamış ağabey

Oyun akmaz bu kadroyla ver ziyeşe şut sallasın,ver barışa belki sinekten yağ çıkarır la kadro planlaması yapamayız

Senden daha iyi kadro bekliyodum açıkçası
Bütçe ve kontenjan sınırları içinde sen ne olsun isterdin mesela?..

Dursun biraz zeki bir adam olsa bugün Salah, Griezmann, Fofana falan yalan derdi. Nevzat’ı zaten mamalıyor, kesinlikle beklenti altı olacak transferler ya da Erden sonrası yapamadı dedirmemek için hayvani paralar gömecekler.

Kulübün en zengin dönemi bu herife denk geldi, rezillik.

Dursun biraz zeki bir adam olsa bugün Salah, Griezmann, Fofana falan yalan derdi. Nevzat’ı zaten mamalıyor, kesinlikle beklenti altı olacak transferler ya da Erden sonrası yapamadı dedirmemek için hayvani paralar gömecekler.

Kulübün en zengin dönemi bu herife denk geldi, rezillik.

bana bu yaşanacak gibi geliyor tabi doğru isimlere mi gömülür para muamma

Bu çok kapsamlı bir soru

Transfer yaparken kulübün yapısı, stratejisi,takım kimyası,başarı hedefi vs bin tane duruma göre düşünmek gerekiyor

Düşünüp cevap yazıcam mutlaka
Kafa açma da bir kadro kur bakayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt