Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca 2 kanat oyuncusu istesin ve gecen yazin gelen 3 yabanciyi satalim.

---------------------------------------Muslera(Günay/Jankat)-----------------------------
Yabancı(Yerli/Turap)--Sanchez(Metehan/Kaan)--A.kerim(Emin/Ali)--Köhn(Yerli/Altyapı)
------------------------------------Yabancı(Kaan/Berkan/Eyüp)---------------------------
----------------------------------Torreira(Yabancı/Demirbay/Efe)-------------------------
Ziyech(Yunus/Oğuz)---------------Mertens(Yabancı/Hamza)----------BAY(Yabancı/Yerli)
------------------------------------------Icardi(Yerli/Yerli)----------------------------------

12 yabancılı kadro böyle olabilir. Bir ihtimal Mertens'in alternatifi Ziyech olursa 10 numara için kullanılacak kontenjan Icardi'nin yedeğine kullanılır. Zaha kalırsa sol açığa yabancı transferi yapılmaz.

Yerli oyuncu olarak;
1 Sağ Bek
1 Sol Bek
1 veya 2 Santrafor
1 Sol Açık
ve Oğuz Aydın alınmalı.

Emin, Metehan, Yunus geri dönmeli ve süre verilmeli.

Kardeşim kafan mı iyi ya

Konu benim kafam mi ? yoksa senin sacmalan mi ? Az once "engelle gec" demissin.. Simdi benim kafama yonlendirmissin konuyu. Neyse, sacmaliyorsun, Terim ile ilgili bu sacmaliklarin baymaya basladi. Engellemiyorum seni (istersem yaparim sana soracak degilim) ancak sunu soruyorum neden ? git kendini falan yok cok komikse.

Yok bayadir tepki vermiyorum da, baydi artik. Her baslikta bir sacmalik. neyse.

Abi bende millete sarıyorum, nazımı çeken var raporlayan var içinden küfreden var. Herkesin canı sağolsun. Tüm gün milletin derdini dinliyorum en nihayetinde hepimiz kafa dağıtıyoruz. Güzel adamlarsınız ha ha deyin geçin.

Abi bende millete sarıyorum, nazımı çeken var raporlayan var içinden küfreden var. Herkesin canı sağolsun. Tüm gün milletin derdini dinliyorum en nihayetinde hepimiz kafa dağıtıyoruz. Güzel adamlarsınız ha ha deyin geçin.

Demem baydi cunku. Terim ile ilgili bitmeyen gorse sakalar.. Gitisn kendisini anasini babasini shoplasin eglensin. Baydi artik burasi Galatassaray forumu. Konu da Terim. Sev sevme, ancak saygi goster. Bu arada o gorsel degil konu.

En çok ben yapıyorum bunu 👀😍 saygı çerçevesinde devam edelim ❤️ @Kalender Cengiz şampdaşhım lütfen 😍

Benim bir saygisizligim olmadi herhangi bir renkdasima ya da efsanelerimize, Terim, Okan, Hagi, Sneijder, Taffarel, Muslera neyse... Saygisizligin bir siniri olmali. Ilk kez yapmiyor, yapsa hee der gecerim. Neyse, engelledim gectim.

Benim bir saygisizligim olmadi, Terim, Okan, Hagi, Sneijder neyse... Saygisizligin bir siniri olmali. Ilk kez yapmiyor, yapsa hee der gecerim. Neyse, engelledim gectim.

Gerek yoktu baba yine sen bilirsin bu arada Fatih hocam deyince aklıma Razvan Lucescu ile olan dostlukları geldi garip bir şekilde 👀😍

Gerek yoktu baba yine sen bilirsin bu arada Fatih hocam deyince aklıma Razvan Lucescu ile olan dostlukları geldi garip bir şekilde 👀😍
IMG_2048.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt