- 6 Eylül 2014
- 93.512
- 64.339
- 4.608
Hemen gönderelim araplara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen gönderelim araplara
Engelle geç ozaman kardeşim bana ne yahuBaydin artik
Engelle geç ozaman kardeşim bana ne yahu
Kardeşim kafan mı iyi yaDiyorsun ki ben yaparim ? Sacmalarim yani ? ama engellersen gormezsin..
Baba kalender olalım yahu, hepimiz bir şekilde kafamızı dağıtıyoruz. Burası da bir çeşit Grand Theft Auto. Gerilmeye gerek yok, seviyorum ikinizi deDiyorsun ki ben yaparim ? Sacmalarim yani ? ama engellersen gormezsin..
Kardeşim kafan mı iyi ya
Baba kalender olalım yahu, hepimiz bir şekilde kafamızı dağıtıyoruz. Burası da bir çeşit Grand Theft Auto. Gerilmeye gerek yok, seviyorum ikinizi de![]()
Yok bayadir tepki vermiyorum da, baydi artik. Her baslikta bir sacmalik. neyse.
Baba hiç gerek yok bunlaraKardeşim kafan mı iyi ya
Abi bende millete sarıyorum, nazımı çeken var raporlayan var içinden küfreden var. Herkesin canı sağolsun. Tüm gün milletin derdini dinliyorum en nihayetinde hepimiz kafa dağıtıyoruz. Güzel adamlarsınız ha ha deyin geçin.
Yaw yok sanki bir tek ben sacmaliyorum nöbette gün boyu ne sacmaliklar geçiyor sorunlu bu arkadaşımız galibaBaba hiç gerek yok bunlara![]()
Yaw yok sanki bir tek ben sacmaliyorum nöbette gün boyu ne sacmaliklar geçiyor sorunlu bu arkadaşımız galiba
Benim bir saygisizligim olmadi, Terim, Okan, Hagi, Sneijder neyse... Saygisizligin bir siniri olmali. Ilk kez yapmiyor, yapsa hee der gecerim. Neyse, engelledim gectim.
Gerek yoktu baba yine sen bilirsin bu arada Fatih hocam deyince aklıma Razvan Lucescu ile olan dostlukları geldi garip bir şekilde![]()