Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bisakka sürekli sakat değil mi

onlar bıraksa dahi pl içinden talipleri çıkar gibi. bir de sonlara doğru oynatmışlar sürekli.
çok mümkün gelmiyor bana.
AWB özel bir oyuncu değil orası için. Van Aanholt ile aynı takımda oynuyorlardı düne kadar. Manuda da vasatı aşamadı. İngiltere'de 27'ye dayanmış oyunculara bizim 30'a baktığımız gibi bakma durumu da var. Oyuncu iyi bir maaş alacaksa gelip burada sürekli oynamak isteyebilir. Bence çok da zor bir transfer değil. Ben bunu Ocak ayında da yazmıştım kendisi için. O zaman da alınabilirdi.

Son düzenleme:
İlk sayfaya yetisemedigim için bu nöbette de transfer olmaz

dünya fussbalını ciddiyetle takip eden arkadaşlar. bana bir tane daha BAY gibi kanat oyuncusu önerir misiniz?

aşırı yetenekli olmasına gerek yok ama BAY'ı gördük, tutulamıyor lan. biyonik adam gibi. şut, hava hakimiyeti, sürat, dripling ne ararsan var. çok çok özel bir oyuncu.

dünya fussbalını ciddiyetle takip eden arkadaşlar. bana bir tane daha BAY gibi kanat oyuncusu önerir misiniz?

aşırı yetenekli olmasına gerek yok ama BAY'ı gördük, tutulamıyor lan. biyonik adam gibi. şut, hava hakimiyeti, sürat, dripling ne ararsan var. çok çok özel bir oyuncu.

madueke

Rabiot gelirse şampi derim bizim için.Sag bek filan gelmeden

Yine transfer yapılmayacak transfer nöbetine hosgeldiniz

Okan Buruk: "Transferleri 1 ay içerisinde yaparak kampa yetiştirmek istiyoruz. Merak etmesinler, bütçemiz var. Yeni transferlerle coşacağız. Şampiyonluğu da unutuyoruz bazen. Bence Galatasaray taraftarları, lig başlayana kadar şampiyonluğu kutlamalı."

Hoca beklentiyi yükseltti hadi bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt