Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 4.535
- 2.085
- 698
Gelmesin, iki fas'li cok gelir.amkarbat geliyormus galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmesin, iki fas'li cok gelir.amkarbat geliyormus galiba
Bissaka'ya Manu tarafından bakış "olsa da olur, olmasa da olur" şeklinde. Bence bütçe varsa mutlaka alınmalı. Bizim ligin çok üstünde bir atlet.
Daha yeni secildi, sezon sonu belki.Dursun Özbek
AWB özel bir oyuncu değil orası için. Van Aanholt ile aynı takımda oynuyorlardı düne kadar. Manuda da vasatı aşamadı. İngiltere'de 27'ye dayanmış oyunculara bizim 30'a baktığımız gibi bakma durumu da var. Oyuncu iyi bir maaş alacaksa gelip burada sürekli oynamak isteyebilir. Bence çok da zor bir transfer değil. Ben bunu Ocak ayında da yazmıştım kendisi için. O zaman da alınabilirdi.onlar bıraksa dahi pl içinden talipleri çıkar gibi. bir de sonlara doğru oynatmışlar sürekli.
çok mümkün gelmiyor bana.
öyle diyorlar rengim zaniolo=amkarbat+10 milyon takas diyorlar dogru mu bilmemGelmesin, iki fas'li cok gelir.
Hiç İnterlik bir oyuncu değil. Daha çok kanat beki lazım onlara.10m euro falan konusuluyor, Inter 1 ay once fiyat sormus.
Su takas islerini pek sevmiyorum. Gecmiste cok fazla bu islere kalkismadik ama Muslera - L. Cana takasi tam isabet oldu. Hala da meyvesini yiyoruz. Büyük kazanc.öyle diyorlar rengim zaniolo=amkarbat+10 milyon takas diyorlar dogru mu bilmem
dünya fussbalını ciddiyetle takip eden arkadaşlar. bana bir tane daha BAY gibi kanat oyuncusu önerir misiniz?
aşırı yetenekli olmasına gerek yok ama BAY'ı gördük, tutulamıyor lan. biyonik adam gibi. şut, hava hakimiyeti, sürat, dripling ne ararsan var. çok çok özel bir oyuncu.
hoca 4 mevkiye transfer planladık dedi.madueke
Kanat inşallah vardır.ziyechte pişman oluruz bence Araplara satmak lazım. Her an patlayabilir sakatligihoca 4 mevkiye transfer planladık dedi.
bence
sağ bek
8 no
10 no
kanat
istiyor.