Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dybala'nin garanti maaşı 7 milyon euro brut (senelik), aşağı yukarı 3.8 milyon euro net ediyor.

4 milyon euro da brut başarı bonuslari var, bu da net 2.2 milyon euro civari bir rakam ediyor.

Toplam brut 11 milyon euro (net 6 milyon euro) kazanma ihtimali oluyor Roma'da senelik.

Kesin bilgi bu .
5M anlaşsak %60 da vergi var.

Grizman reise durağan ayağına top bekleyen topçu diyen kişi onu ligi geçtim sl maçlarında falan izlememiştir. Denilenin aksine gayet hareketli geriden olsun 3. bölgede olsun oyun kurmayı seven biri.2 transfer rabiot ilkay veya grizman olursa diğer mevkilerde kim olursa olsun takım 3 4 level yukarı çıkar. Hem rabiot hem ilkay veya grizman alabilir miyiz ihtimal vermiyorum

Keske Rafa Silvayi alabilsek

en uygun ve realist aday o

Negatif pompalamayalim ltf
10 yıldır ilk defa fb champ olacak diyorum, zira negatif yapacak son kişiyim.

Tek bir denklem kaldı bunun için, Cenk Ergün’ün hayvani kontrat yaptığı bir topçuyla havalimanına inmesi, bu da gerçekleştiği an sezon bitiyor.

Tek bir denklem kaldı bunun için, Cenk Ergün’ün hayvani kontrat yaptığı bir topçuyla havalimanına inmesi, bu da gerçekleştiği an sezon bitiyor.
Aynı şekilde bence Şampiyonluk yarışı içerisinde olmayacağız. Bu sefer Fener götürecek.

Tahminim satilan oyuncularin parasi BB icin harcanir. Bir tek Zani - Ambarat takasi olursa olur ve Claus gibi sag bekler alinir. Maksimum butce 10 milyon olur.
2025 mayisinda secim olur.

Benim tek ümidim Okan hoca. Sezonu kurtarirsa o kurtarir.

Aynı şekilde bence Şampiyonluk yarışı içerisinde olmayacağız. Bu sefer Fener götürecek.
kim olacak şampiyonluk yarışında fenerle kolpgün üstat.

fener şampiyon olacaksa da düğüm yine son haftalarda çözülecek

fener ve bize 2-3 sezon daha yaklaşacak bi takım olacağını sanmıyorum.

kim olacak şampiyonluk yarışında fenerle kolpgün üstat.

fener şampiyon olacaksa da düğüm yine son haftalarda çözülecek

fener ve bize 2-3 sezon daha yaklaşacak bi takım olacağını sanmıyorum.
Bence kargaları hafife almamak gerek. Lig uzun maraton 2013-2014 sezonunda yaşadıklarımız dün gibi hafızamızda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt