- 16 Haziran 2010
- 203.195
- 155.037
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5M anlaşsak %60 da vergi var.Dybala'nin garanti maaşı 7 milyon euro brut (senelik), aşağı yukarı 3.8 milyon euro net ediyor.
4 milyon euro da brut başarı bonuslari var, bu da net 2.2 milyon euro civari bir rakam ediyor.
Toplam brut 11 milyon euro (net 6 milyon euro) kazanma ihtimali oluyor Roma'da senelik.
Kesin bilgi bu .
Bilmiyorum büyük para , Zaha gibi çıkabilir bu da zit pıt sakatliklarla boğuşuyor son zamanlarda5M anlaşsak %60 da vergi var.
zaha ve teteden çıkarsak bir adet böyle oyuncu alabiliriz5M anlaşsak %60 da vergi var.
Brezilya liginde az biraz parlayan adamların alt limit satış fiyatı 15 20 den başlıyor.iyileride zaten porto benfica sporting alıyor çok iyilerine real yada city tarafından aliniyorBrezilya ligini yine es gececegiz gibi
memet alinin meeeğğğğğilgilenmiyoruz
10 yıldır ilk defa fb champ olacak diyorum, zira negatif yapacak son kişiyim.Negatif pompalamayalim ltf
Aynı şekilde bence Şampiyonluk yarışı içerisinde olmayacağız. Bu sefer Fener götürecek.10 yıldır ilk defa fb champ olacak diyorum, zira negatif yapacak son kişiyim.
Tek bir denklem kaldı bunun için, Cenk Ergün’ün hayvani kontrat yaptığı bir topçuyla havalimanına inmesi, bu da gerçekleştiği an sezon bitiyor.
Alalimpa
Brezilya liginde az biraz parlayan adamların alt limit satış fiyatı 15 20 den başlıyor.iyileride zaten porto benfica sporting alıyor çok iyilerine real yada city tarafından aliniyor
10 yıldır ilk defa fb champ olacak diyorum, zira negatif yapacak son kişiyim.
Tek bir denklem kaldı bunun için, Cenk Ergün’ün hayvani kontrat yaptığı bir topçuyla havalimanına inmesi, bu da gerçekleştiği an sezon bitiyor.
Aksine bu kez fark atmış olacağız abi23. hafta civarı en az 6 puan geride olacağız.
kim olacak şampiyonluk yarışında fenerle kolpgün üstat.Aynı şekilde bence Şampiyonluk yarışı içerisinde olmayacağız. Bu sefer Fener götürecek.
Bence kargaları hafife almamak gerek. Lig uzun maraton 2013-2014 sezonunda yaşadıklarımız dün gibi hafızamızda.kim olacak şampiyonluk yarışında fenerle kolpgün üstat.
fener şampiyon olacaksa da düğüm yine son haftalarda çözülecek
fener ve bize 2-3 sezon daha yaklaşacak bi takım olacağını sanmıyorum.
Arkadasi alalim buradan.Bu arada bülent korkmaz da aşırı leş bi stopermiş
Futbolkolik kanalında eski maçları eski avrupa serüvenlerini falan izliyorum bazen kazmalıklarıyla bizi çok yakmış tam saatli bomba