Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 yıldır ilk defa fb champ olacak diyorum, zira negatif yapacak son kişiyim.

Tek bir denklem kaldı bunun için, Cenk Ergün’ün hayvani kontrat yaptığı bir topçuyla havalimanına inmesi, bu da gerçekleştiği an sezon bitiyor.
Varmısın iddiaya

Gs şampiyon olursa sen ihraç
Fb şampiyon olursa hakan motz ihraç
Bjk şampiyon olursa ben ihraç

Zeki Uzundurukan’ın eşi Ferah hanımın haberi sanırım
IMG_5837.webp

Bence kargaları hafife almamak gerek. Lig uzun maraton 2013-2014 sezonunda yaşadıklarımız dün gibi hafızamızda.

96-00'den(4) sonra üst üste 3 şampiyonluk alan takım yok sanırım. yanlışım varsa düzeltsin biri. max 2 defa üst üste şampiyon olunmuş, araya mutlaka 1 takım atılmış.

yarışta oluruz, ama şampiyon olur muyuz süreci görmek lazım.

düğüm yine son haftalarda çözülür.

Ligin kalitesi artmazsa ve yönetim saçmalamazsa yarışta her türlü oluruz ama 2 senelik doymuşluk üzerine başarılı olabilen son takım 1999 Galatsaray’dı.

Camia’nın silkenip kendine gelmesi şart.

Dursun’da kibir var
Okan hoca da bile biraz gördüm bugün

Bence bizim en büyük düşmanımız bu olacak.

Erden Timur’un şampiyonluk sonrası o kibir bize Fener’e kaybettirdi dedi ve ama silkeledi de dedi.

Tek dayanağım bundan Okan Hoca’nın ders alması ve aynı ciddiyet daha da arttırarak devam etmesi.

Futbolcu ilişkilerinde bir Erden olmayacağı için teknik heyet ilgilenmek zorunda herşeyle.

İlk defa sahanın dışında da köprü olmak zorunda olacak. Terim yıllarca o şekilde çalıştı ama o da başarılı olurken yanında Albayrak oldu ya da Ali Dürüst oldu.

Okan Albayrak’dan da daha büyük kayba uğradı. Bugün moral bozmayalım diye dedikleri de var ama bu sıkıntıyı eminim o da hissediyordur şu an.

Transferde ise hata lüksü yok.

Çünkü iki takımda kadro olarak çok iyi ve ligin üstünde. En Beşiktaş ve Trabzon’un dahi yine yarışmacı olarak burayı yakalayabileceğini düşünmüyorum bu yüzden sadece 2 takımın şampiyonluk ihtimalinin olduğu bir yarış olacak büyük ihtimalle.

Fenerbahçe’de açlık daha fazla olacak.

Biz Erden kalsa yine sağlardık açlığı kesin ama İcardi ve Torreira ikilisinin kırılgan hale gelme ihtimali takımda sıkıntı olduğunda ilk kayıpta bizi kırılgan hale getirebilir.

Burayı çok iyi yönetmek şart.

Kadrodan tığ kadar bile kayıp olmaması da şart.

Nelsson
Sanchez
Torreira
Mertens
İcardi
Barış
Kerem
Abdülkerim
Muslera
Ziyech

bunlar kesin kalmalı. Zaha bile gidecekse ondan daha çok katkı verecek isim şart,

Bir şekilde üst üste üçü alırsak kırılma olur. 4-5’i de alırız bu sefer. Çünkü tankla gelen Fener de artık yılacak bu sene de olmazsa Mourinho’ya rağmen.

10 yıldır ilk defa fb champ olacak diyorum, zira negatif yapacak son kişiyim.

Tek bir denklem kaldı bunun için, Cenk Ergün’ün hayvani kontrat yaptığı bir topçuyla havalimanına inmesi, bu da gerçekleştiği an sezon bitiyor.
Niye yav. Cenk hayvani kontratlar yaptigi zamanlar sampiyon da olduk

uzun zamandır 3 senedir şampiyon olan yok

2 yıl şampiyon olduktan sonra camiada yine mallıklar yaşanmaya başladı

E.T. yok

transferi cenk dursun 2lisi yapacak

Bu yıl bjk şampiyonluğunu kabul eder çekilirim tertemiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt