Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yrinho'ya şampyonluk kaptıracak halimiz yok
b2190227-32d5-4222-aae8-55d3354348f4-1_all_154670.webp

Bence hem Fenerbahçe'nin hemde Beşiktaş'ın yabancı hoca ile sezona başlaması oldukça olumlu Mourinho olsa bile. Ligde yaklaşık 15 sezondur yerli hocalar şampiyon oluyor ve yabancı hocaların lige adapte olması her zaman belirli bir süreç alıyor ve çoğunlukla başaramıyorlar. Okan hoca ligin dinamiklerini en iyi bilen hocalardan birisi ve 2 sezondur çok başarılı olmanın özgüvenine sahip olacak. Kadronun da en azından geçen sezondan geride olacağını sanmıyorum isim bazında geçen sezonki kadro çok iyi duruyordu ama realitede tam olarak öyle olmadı ve istenen katkı alınamayan çok fazla oyuncu vardı başta Ndombele, Angelino, Tete hatta Zaha. Bu sezon elde yine sağlam bir temel kadro olacak doğru 3-4 takviyeyle çok iyi bir kadro oluşabilir ben önümüzdeki sezon için yine çok avantajlı olacağımızı hissediyorum.

Bu ligde beğenilmeyen İsmail Kartal 99 puan aldı, Şenol Güneş 2 sene önce Beşiktaş ile neredeyse 1 devre yenilmemişti bana göre yerli hocaların bu ligde daha avantajlı olduğu net. Mourinho kariyer olarak elbette önemli bir hoca ama hem son yıllardaki gidişatı hemde oyun tarzının ligde sıkıntı yaşamaya müsait olduğunu düşünüyorum.

ilk 2 ile diğer takımlar arasında 30-40 puan fark olmamalı yoksa uzun maraton yerine 100 metre koşuyoruz.

Gerekli Yerli Rotasyonu:
Günay veya başka bir kaleci
A.kerim
Emin Bayram
Kaan Ayhan
Sol Bek
Berkan
Eyüp
K.Demirbay
K.Aktürkoğlu

Efe
BAY
Yunus
Oğuz Aydın
Santrafor

Ayrıca sağ bek ve sol açık için de potansiyelli transferler yapılabilir.

uzun zamandır 3 senedir şampiyon olan yok

2 yıl şampiyon olduktan sonra camiada yine mallıklar yaşanmaya başladı

E.T. yok

transferi cenk dursun 2lisi yapacak

Bu yıl bjk şampiyonluğunu kabul eder çekilirim tertemiz
Zaten ligde 3 ve üstü şampiyon olunan 4 an var. 2si bizim 1 ts 1 bjk

Bu sene 5. Yildizi takip sonraki sezon 7. olalim

1 sene kafa dinlemek gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt