- 21 Ocak 2010
- 72.611
- 51.065
- 5.003
man utd copleri fenere gitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Postumu editleyen arkadaşı esefle kınıyorum.Konu dışı post atmayalim
Bence hiç yapılmamalıRafa Silvayla max 2 senelik sözleşme yapılmalı. Yatışa geçme ihtimali yüksek olan bir adam
internetten tmarkt verilerine göre konuşmuyorum. ben koca kafanın (lakabı budur) neredeyse her maçını izledim. izlediğimi de bilirim.Biraz usturuplu mu sallasak acaba hocam? Elimizin altında internet gibi bir nimet var. Bulenti iyiydi demek için demiyorum ama sırf fb nin üstünlüğü Bülent sayesinde dediğin için bunlari yazma mecburiyeti doğurdun.
Bülent fb ye karşı 33 maça çıkmış. 13G 7B 13M görmüş.
Bu 13 mağlubiyetin bir tanesi Tr kupası finali penaltilarda kaybedilen maç.
Bir tanesinde skor 3-0 iken dakika 70te girmiş.
Bir tanesi 4 kırmızılı maç son kırmızıyı kendisi gormus zaten 8 kişi oynuyormuşuz.
Bir tanesi fenerin bir bok yapmadığı Johnson ile bir duran toptan atıp kazandığı maç.
Bir tanesi Erdal Keser ve Arifin atılıp 9 kişi ile kaybettiğimiz maç.
Bir tanesi Stumpf in atıldığı 3lu diziliş oynadığımız dönem.
Bir tanesi yine dk 42 de Yusufun atılmasıyla 10 kişi kaldığımız maçı da 9 kişi bitirdiğimiz maç.
Bir tanesi daha yine Yusufun atılmasıyla 10 kişi kaldığımız maç.
Burada 8 maç saydım. Geri kalan 5 maçı açıp yine atardım da hadi senin dediğin gibi olsun hepsi Bülent yüzünden gitmis olsun. Yine 13G 7B 5M oluyor.
Bir ithamda bulunurken araştıralım derim. Beğenmeyebilirsin fakat ortaya rasyonel şeyler söylersen bizde bu şekilde ispatlarla konuşmak zorundayız
yoo demem.iki sene sonra 'torreira kazmanın tekiydi hic gol atamıyordu' demeye baslarsınız
Bu isin sonu Hagi'yi de yerin dibine sokmaya kadar gider gibi duruyor.