Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.590
- 36.120
- 2.773
Rafa her türlü duble yapar
dubleyi kerem de yapıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rafa her türlü duble yapar
Bana kalsa 2 oyuncuda gelmesin reis. Ben Baturina istiyorum.Dybala o maliyetlere göre daha riskli 1 transfer reis yavGeçen sene 18 Maç kaçırmış bu sene de 16 Maç kaçırmış reis yav
![]()
Ayhan - Hasan Şaş paslaşmalı sanırım Hakan'ın gol attığı karşıyaka veya diyarbakır gibi bir deplasmanda (kupa maçı olabilir) attığımız çok organize bir gol vardı o golü hatırlayan var mı ya ? @Uğur İz
rafa dybalayı osurtmuş bunu kabul etseniz iyi edersinizBiri İtalya'da kasıyor bu istatistikleri biri Portekiz de
mertensin yerine alınacak adam olarak düşünüyoruz en az onun kadar katkı yapar diyorum sağ ve sol kenar da ondan bağımsız aynı performansı almamız lazım zatendubleyi kerem de yapıyor
Dursunzede olmamak için dikkat edelim
Ekli dosyayı görüntüle 247098
Ben de anımsar gibi oldum ama golü Ayhan değil Hasan atmış olabilirBu değil adminim şık topuk pasları ile yere topun değmediği bir sekans falan vardı heralde. Veya ben başka bir golle benfica deplasmanındaki golü kafamda karıştırıyorum bilemedim
Ben de anımsar gibi oldum ama golü Ayhan değil Hasan atmış olabilir
Beğenmiyorsanız gidinBeni, sadece "yasaklı kaynak" da yazana yorum(ki kaynağın ismi geçmiyor haberi veya linkini paylaşmamışım) yaptığım için banlayan arkadaş kim? beni yormadan profili silsin bu kadar şuursuzca bir hareket görmedim güzel kardeşim.
27-28 den hemen vazgectin lanrafa silvaya çok sıcağım ya yaşı olmasına rağmen çok faideli olacak gibi geliyor
Zeki uzundurukan istihbaratından sonra zaten şüphemiz yoktu ama rok zaten kap gibi bişey hayırlı olsun