Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun başkan cenk ergünü transferden çek, dün timurlenk sıkıntı bi herif dedi kendisi için

Boubakary soumare gibi bi topçu mu aldıracak acaba okan hoca

Torreira yanına alınacak profil sağ bek ve 10 nodan önce alınmalı derim, katılırmısınız?

Salah da olsa Arap istemiyoruz

Tavrımız net bu konuda
Ben de bu kafadayım bu arada. :hat:

Dripling ve top taşıma en önemli özelliğiyken bu sezon geriye gitmeye başladı şimdiden. 2 seneye düşer buralara.

Screenshot Capture - 2024-06-07 - 13-47-35.png

salah salah transferler yapmayalım pls

Transferler eleştirilirken bu metin ile dursun futbol aşden Erden Timur sorumlu ona sorun diyorlardı!

Bugünde çıkmış ben yaptım diyor!!!!

Oğlum çok kanıma dokunuyor bu adamın (hakaret sayılır yazacağım siz anlayın) !!!!

Sen nasıl bir insansın lan!!!!

Ali koç söylediği herşeyde doğruymuş demek ki. (Yalan söyledi demeyelim de) olayları farklı hatırlayan hep dursun beymiş

Transferler eleştirilirken bu metin ile dursun futbol aşden Erden Timur sorumlu ona sorun diyorlardı!

Bugünde çıkmış ben yaptım diyor!!!!

Oğlum çok kanıma dokunuyor bu adamın (hakaret sayılır yazacağım siz anlayın) !!!!

Sen nasıl bir insansın lan!!!!
Ben yaptım diyorsa, buyursun bundan sonra da yapmaya devam etsin. Sene sonu belli olur kimin yaptığı.

Takım aynı başarıyı gösterecek mi, göreceğiz.

3-4 demesine bakmayın geçen sene 5-6 transfer dedi 16 tane yaptık

Geçen seneden beri osya nasıl birini istediğini düzgünce aktaramıyo konuşmayla ilgili ciddi problemi var

Tielemansa come diyo sonra ben espri yaptım falan diyo o sırada taraftar 150 bin yorum atmış,yusufa tüm sene hafif sakat dedi,yener ikardi iyileşti diyo bu sakat diyo falan ne dediğini kendi de bilmiyo
Tarif etmesine ne gerek var.Yıllardır tarif edilen yer bağırta bağıra alarm veriyor zaten:) Bırak her sene tarif edildi ne oldu.Ndombele geldi.Tarif etmesinler en iyisi gelsin. Tarif edilince esprisi kaçıyor.Ben sana tarif edeyim"hepte ediyorum bize MELO lazım. o alarm veren yer MELO alarmı .Hem ısıracak ,hem dikine paslar atacak,hem torreira ile ortasahayı süpürecek.En büyük eksiğimiz bu sevgili Samet.

Scout ekibinin haznesinde inşallah böyle türden oyuncu olabileceğini düşünmek istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt