Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav hocam şaka mısın? Ben taa başında yazmışım Bulentin iyi olduğunu söylemek için yazmıyorum diye. Sen Fb bizden galibiyet olarak 15 ustunse bunun 10u Bülent yüzünden dediğin için yazdım. Biz genel olarak fb derbilerinde şu son 5-6 sane haricinde sıçan bir takımız. Bunu tek bir oyuncuya yıktığın için yazdım. Yasin 40 değil 400 olsun okuma anlama olmayınca bişey olmuyor kusura bakma ben saygılı bir şekilde cevap verdim ama demek ki böyle konuşmak gerekiyormuş.

Sana gelince hocam bunun duygusallık ile ne alakası var Allah aşkına? Bülent iyi mi dedik? Efsane mi dedik? Adam burada Fb üstünlüğünün baş aktörü Bülent dedi diye ispatlı yazdım. Benim yazdıklarım Bülent in iyi olduğunu mu gösteriyor yoksa Fb derbilerinde takım olarak sictigimizi mi gösteriyor?
eray emeklituğgeneral.

konu senlik değil hocam, boşver.

seni seviyoruz <3

eray emeklituğgeneral.

konu senlik değil hocam, boşver.

seni seviyoruz <3

Hocam eyv bende beğenmem etmem o ayrı bir konu beğenmedim desen inan hiç salça bile olmazdım. Ama Fb olayları farklı yav. Var geldi de biraz kurtardık kıçı başı. Görmedin mi kaç maç örnek atmışım 11 kisi bitirdiğimiz mac sayısı neredeyse bitiremediklerimizden azmis o dönem.

Bu süreçte kalp kirdiysak kusura bakma

Hocam eyv bende beğenmem etmem o ayrı bir konu beğenmedim desen inan hiç salça bile olmazdım. Ama Fb olayları farklı yav. Var geldi de biraz kurtardık kıçı başı. Görmedin mi kaç maç örnek atmışım 11 kisi bitirdiğimiz mac sayısı neredeyse bitiremediklerimizden azmis o dönem.

Bu süreçte kalp kirdiysak kusura bakma
yok yaw ne kalp kırması, est.

v.a.r. konusunu da bayağı önceden yazdımdı. ama inan bülent'in de fb mağlubiyetlerinde ciddi hatırı sayılır payı var.

yok yaw ne kalp kırması, est.

v.a.r. konusunu da bayağı önceden yazdımdı. ama inan bülent'in de fb mağlubiyetlerinde ciddi hatırı sayılır payı var.
Yav tabiki de vardı da öyle 15 in 10u kadar yoktu bence. Genel olarak zaten Saraçoğluna son seneler hariç ayaklar titrer vaziyette çıkıyorduk. Mondragon garibim bile totem ayağına mum falan yakıp gidiyordu düşün ya psikolojiyi takimin 😂 neyse atlattik o evreleri şükür

Barış Alper yeniden sağ kanada yerleşip Puertas alınıp orta sahaya eklemek lazım. Gerçekten Avrupa futboluna göre işin mücadele tarafından agresiflik tarafından çok uzakta kaldı bizim takım. Daha önce 2019/2020 sezonunda da bu kadro planlamamıza benzer bir kadro planlaması yapılmıştı Nzonzi,Lemina,Seri,Feghouli,Falcao,Babel,Mariano filan derken topu ayağına alıp 1 metrekare içinde maçı tamamlamaya çalışan oyuncu grubuyla yola çıkmıştık şimdi de buna çok benzer bir kadro planlaması yapıldı Zaha,Ziyech,Ndombele,Angelino filan derken Barış Alper gibi Mertens gibi oyuncular kendini yırtmasa bu şampiyonluk gelir miydi işin açıkçası emin değilim

Cameron Puertas şey konusunda çok entrerasan bir adam Nisan ayında Antwerp ile karşılaştıkları 2 gol 1 asist ile oynadığı maçta 20 ikili mücadeleye girmiş. Bu şekilde takım oyununa katkısı dokunup top ayağındayken de iş yapan oyuncuları her zaman sevmişimdir Barış Alper i de gözümde özel kılan bu takımımızda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt