Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
nottinghamdan yatesi alalım derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alkol kullanmiyorum ahbap. Çaliştigim yerde ganali bi arkadaş redbullda çalisiyor, sayesinde butun çesitlerin tadina baktim. En hoşuma giden bu oldugüzel bu evet içmiştim ama viskiyle sade şekersizini alıyorum
DLS nedir rtaşDLS oynayan var mı
Kod verinde kapışak 10 dk sonra
keramettin admin birazdan 20lik bi kod verecek elimizeDLS oynayan var mı
Kod verinde kapışak 10 dk sonra
Olmadi demek. Canimiz sagolsunRafa Silva![]()
Çaliştigim yerde ganali bi arkadaş redbullda çalisiyor
Futbol oyunu reisDLS nedir rtaş
Yok ahb, isvec meclisinde boya işlerini yapiyorum, burda temizlikci bi arkadaş ek iş olarak redbullu da temizliyor. O vesile ile beleş redbullari göturdum 3-4 senedirRedbullda mı çalışıyorsun ahbert
Bu puertas kim rts? Febeye rakip olan takimda oynayan cocuk demeOrta Saha C.Puertas
Sağ Bek Y.Sugawara
Muhtemelen çok maliyetli 2 transfer olur ama tutarsa uzun yıllar takım oyununu yukarı taşıyacak 2 oyuncu
fbenin rakiplerini kendi babalari bile izlememistir rdasBu puertas kim rts? Febeye rakip olan takimda oynayan cocuk deme
ilkay h.o deriz o zamanRafa Silva![]()
bide mod olacaksınTransfer nöbetinde pidenin ne işi var. Kendinize gelin aloooo
O belcika takiminda ismi aklima gelmiyor simdi. Puertas diye 1 topcu vardi gibi sanki, o yuzden sordumfbenin rakiplerini kendi babalari bile izlememistir rdas
ÇöpO belcika takiminda ismi aklima gelmiyor simdi. Puertas diye 1 topcu vardi gibi sanki, o yuzden sordum