Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canım kalamar+bira çekti kalamarı aldım marine ettim şimdi bira almaya çıkıyorum

Salah, Griezmann vb. olmayacak isimleri telaffuz ediyoruz. Sonra bu ayarlarda olmayan oyuncuları aldığımızda burun kıvırıyoruz. Velhasıl renkdaşlar ayaklarımız yere bassın.

Ben tüm enerjimizle Rafa Silva için çabaladığımızı düşünüyorum.

Ne salah'i ya? Kalbime inecekti bi anda gorunce
Yohhh artik

Rafa Silva Galatasaray haberleri dolasiyor haber sitelerinde. 31 yasindaki bu arkaedasa ultra astronomik rakkamlar vermeyiz umarim. Herkes Mertens degil, takimi yasli oyuncularla doldurmamak lazim.

29+ yasinda olan oyuncularimiz : Muslera, Mertens, Icardi, Kaan, Abdulkerim, Kerem Demirbay, Sergio, Zaha

Rafa Silva Galatasaray haberleri dolasiyor haber sitelerinde. 31 yasindaki bu arkaedasa ultra astronomik rakkamlar vermeyiz umarim. Herkes Mertens degil, takimi yasli oyuncularla doldurmamak lazim.

29+ yasinda olan oyuncularimiz : Muslera, Mertens, Icardi, Kaan, Abdulkerim, Kerem Demirbay, Sergio, Zaha

Günayım bu grupta Muslera, Abdülkerim ve Icardi harici direkt 11 yazabileceğimiz kim var ? Mertens yerine bakılıyor zaten .

Nelsson, Abdülkerim, Sanchez umarım üçüde takımda kalır ciddi manada son dönemde bu kadar iyi bir savunma hattımız olduğu bir dönem hatırlamıyorum. Bu üçlünün varlığı müthiş bir konfor sağlıyor nasıl olsa defansımız güçlü hissini veriyor. Bence Zaniolo, Tete vs takıma tam entegre edilememiş isimlerden bonservis kazanılması lazım. Sezonda yaklaşık 55 maç oynadığımız bu ortamda 3 tane çok sağlam stoper olmalı. Bu isimlerden birisini gönderip Emin'i rotasyona eklemek yetmez bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt