Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson, Abdülkerim, Sanchez umarım üçüde takımda kalır ciddi manada son dönemde bu kadar iyi bir savunma hattımız olduğu bir dönem hatırlamıyorum. Bu üçlünün varlığı müthiş bir konfor sağlıyor nasıl olsa defansımız güçlü hissini veriyor. Bence Zaniolo, Tete vs takıma tam entegre edilememiş isimlerden bonservis kazanılması lazım. Sezonda yaklaşık 55 maç oynadığımız bu ortamda 3 tane çok sağlam stoper olmalı. Bu isimlerden birisini gönderip Emin'i rotasyona eklemek yetmez bence.

3 ünden 2 sini oynatacağız ve yedek bekleyecek olan ciddi sıkıntı. Nelsson devre arası açıklamaları malum. Sanchez oyuna girerken yüzü sirke satar. Abdülkerim yedek beklerse ne olur soru işareti. Bence bunlardan biri eylüle kadar beni salın diyecek

Torreiranin eski menajeri bize karsi bir dava kazanmis. CAS'a göre 1,2 milyon € vermeliyiz herife

3 ünden 2 sini oynatacağız ve yedek bekleyecek olan ciddi sıkıntı. Nelsson devre arası açıklamaları malum. Sanchez oyuna girerken yüzü sirke satar. Abdülkerim yedek beklerse ne olur soru işareti. Bence bunlardan biri eylüle kadar beni salın diyecek
FB, geçen sezon stoperlerinin sakatlandığı dönemde fena dağılmış, asla yenilmeyeceği bir takımdan 6 gol yemişti. Bir takımda üç adet sağlam stoperin olması asla lükse değildir. Futbol gibi sert temasların sıkça vuku bulduğu bir spor dalında, başka mevkiler neyse de kaleci ve stoper mevkilerinde işi şansa bırakmak olmaz. Davinson-Nelsson dan giden olursa, yerine -Kopenhag' dan Vavro gibi- çok aratmayacak biri alınmalıdır. Emin en fazla 4. stoper olabilir bu kadroda...

FB, geçen sezon stoperlerinin sakatlandığı dönemde fena dağılmış, asla yenilmeyeceği bir takımdan 6 gol yemişti. Bir takımda üç adet sağlam stoperin olması asla lükse değildir. Futbol gibi sert temasların sıkça vuku bulduğu bir spor dalında, başka mevkiler neyse de kaleci ve stoper mevkilerinde işi şansa bırakmak olmaz. Davinson-Nelsson dan giden olursa, yerine -Kopenhag' dan Vavro gibi- çok aratmayacak biri alınmalıdır. Emin en fazla 4. stoper olabilir bu kadroda...
Abi seninle hem fikirim fakat bu üçlüden biri yedekte durduğu an mırıldanıyor. Bu yüzden a class ise b class bir stoper yedekte bekleyebilir. Ross transferi bu mantıkla yapıldı ama tutmadı

1717788110566.webp

bayern kadroyu boşaltıyormuş yav şimdi gördüm paraları mı bitti noldu da Kimmich ve Mazroui'yi salıyorlar acaba.Bayern'i hiç sevmem de Kompany denilen 82 iqlu herif fena batıracak herhalde bunları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt