Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birileri alınacak birileri gidecek. bazen kağıt üzerinde bizi çok mutlu eden transferler, saha içinde bizi hiç mutlu etmedi.

bazen de bonus diye dalga geçilen ya da bidon diye aldıklarımız, ligin içinden geçti efsane oldu.

allah gs için en hayırlısını versin inşallah.

o iftiracı, rakibine saygı duymayan, rakibinin her başarısnı haram diye yaftalayan iğrenç zihniyetli insanlara da 1 dakika bile mutluluk yüzü göstermesin inşallah.
bundan sonra her tn #1 postuna sabitlenmeli bence bu yazı.

yasaklı kaynaklar vb diye başlayan yazının önüne.

Ziyech araplara yanlamak istiyor bence oynaması bizim işimize gelir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ziyech o taraftan beklediğine yakın bir teklif alırsa zaten hemen beni salın diye darlamaya başlar bizimkileri. Gitmesine üzülmem ben yeter ki geçen sene verdiğimiz parayı çıkartalım. Yabancı kanat alırız Ziyech kadar kalitelisi olmaz ama sezon genelinde ondan fazla katkı verecek adam bulunur.

Muslera
Doue davinson nelsson köhn
Torreira brownhill
Rafa griezmann barış
İcardi

Muslera-Günay
Nelsson-Sanchez-Abdülkerim-Emin
Kaan-Köhn-Dubois
Torreira-Demirbay-Berkan-Oliveira-Eyüp
Ziyech-Barış-Kerem-Zaniolo-Yunus-Tete
Icardi-Mertens-Zaha

+ Batuhan, Metehan, Ross, Kazımcan, Taylan, Cicaldau, Morutan, Yusuf, Halil

Sezonun ilk günü itibariyle hemen hemen böyle bir kadromuz olacak bakıldığı zaman elde sağlam bir temel olduğunu düşünüyorum ama ciddi bir şişkinlikte var kadroda. Bu sezon için yapılacak nokta transferler kadar kadroyu makul bir rotasyona indirmekte önemli olacak. Hem iyi bonservis getirebilecek oyunculara hemde güçlü bir iskelete sahibiz doğru dokunuşlarla seneye çok iyi durumda başlayabiliriz bence.

Icardi
bay-stoger-zhegrova
torreira-lemina
köhn-apo-sanchez-tiago santos
muslera​

ben bunu ne için yazdım bilmiyorum

1717844758270.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt