Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.689
- 14.542
- 2.623
Bizim kadronun üstüne 3 tane nokta transfer yapalım, yine şampiyonuz.
Rakibimiz yok kendi kendimizi imha etmezsek.
Rakibimiz yok kendi kendimizi imha etmezsek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bundan sonra her tn #1 postuna sabitlenmeli bence bu yazı.birileri alınacak birileri gidecek. bazen kağıt üzerinde bizi çok mutlu eden transferler, saha içinde bizi hiç mutlu etmedi.
bazen de bonus diye dalga geçilen ya da bidon diye aldıklarımız, ligin içinden geçti efsane oldu.
allah gs için en hayırlısını versin inşallah.
o iftiracı, rakibine saygı duymayan, rakibinin her başarısnı haram diye yaftalayan iğrenç zihniyetli insanlara da 1 dakika bile mutluluk yüzü göstermesin inşallah.
Ziyech o taraftan beklediğine yakın bir teklif alırsa zaten hemen beni salın diye darlamaya başlar bizimkileri. Gitmesine üzülmem ben yeter ki geçen sene verdiğimiz parayı çıkartalım. Yabancı kanat alırız Ziyech kadar kalitelisi olmaz ama sezon genelinde ondan fazla katkı verecek adam bulunur.Ziyech araplara yanlamak istiyor bence oynaması bizim işimize gelir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
play-offlardaki rakipleri alt edecek bir kadro bence dePlay-Off
Nando
Transfer-Davinson-Abdülkerim-Derrick
Berkan-Lucas
Hakim-Dries-Bay
Mauro
pl-off için sanchez-nelsson-apo 3lüsünün en az ikisi kadroda kalırsa, bu onbir ile turu geçeriz bence.Play-Off
Nando
Berkan-Lucas
Hakim-Dries-Bay
Mauro
Ben de öyle düşünüyorum, elimizde çok değerli bir iskelet var. Doğru 2-3 takviye ile çok güzel bir sezon bizi bekliyor bence üstadpl-off için sanchez-nelsson-apo 3lüsünün en az ikisi kadroda kalırsa, bu onbir ile turu geçeriz bence.
Katılıyorum üstad. İskeleti korumamız lazımplay-offlardaki rakipleri alt edecek bir kadro bence de
Sağ bekteki adamın keşke adı gerçekten "Transfer" olsa yaPlay-Off
Nando
Berkan-Lucas
Hakim-Dries-Bay
Mauro
ben bunu ne için yazdım bilmiyorum
Muslera
Doue davinson nelsson köhn
Torreira brownhill
Rafa griezmann barış
İcardi