Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bedava olmadığı sürece transfer döneminin başında ucuza adam alamazsın.

Önce piyasayı beklerler, gelen tekliflere göre bir ortalama belirlerler.

Bu sene tarihin en yüksek transfer bütçesini harcayabilirsin zaten harcama limiti açıklanacak bir kaç güne.

Geçen sene 2 milyar limitimiz varken 7 milyar lira gelir elde ettik, bu senenin geliri seneyeki harcama limitini etkileyecek muhtemelen 4 milyar liradan fazla limitimiz olacak.

Bek neyse de orta saha oyuncuları oldukça pahalı, geçen sene de böyleydi yine zor olacaktır o mevki.
Okan hoca sürekli kamp sürecine atıfta bulunuyor, geçen sezon keza yine benzer söylemler olmuştu. Bu bizim için çok hayali bir durum gibi geliyor. Gönül ister elbette hemen sağ bek ve 8 numara gelsin, kamp görsün ancak mevcut şartlarda pek mümkün değil. Aslında yorumumu "bakalım ne olacak" şeklinde bitirmiş idim ama ne olacağı gayet belli anlattığınız üzere ağabey, mecburen bekleyeceğiz...

Orta saha için ise Amrabat dahi kolay değil bence, taraftar olumsuz bu isme karşı ama sonunda daha da içimize sinmeyen bir isme mecbur kalabiliriz, geçen sezon örneğini yaşadık halihazırda.:red:

Okan hoca sürekli kamp sürecine atıfta bulunuyor, geçen sezon keza yine benzer söylemler olmuştu. Bu bizim için çok hayali bir durum gibi geliyor. Gönül ister elbette hemen sağ bek ve 8 numara gelsin, kamp görsün ancak mevcut şartlarda pek mümkün değil. Aslında yorumumu "bakalım ne olacak" şeklinde bitirmiş idim ama ne olacağı gayet belli anlattığınız üzere ağabey, mecburen bekleyeceğiz...

Amrabat dahi kolay isim değil bence, taraftar olumsuz bu isme karşı ama sonunda daha kötüsüne de mecbur kalabiliriz, geçen sezon örneğini yaşadık halihazırda.:red:
Denklem çok basit.

Geçen sene full oynamış, yükselişte nispeten genç adam alacaksan 20 m euro bonservis vereceksin en az.

Bir alt kalite için minimum 10 m euro vereceksin ama risk artacak.

Az oynayan kaliteli adam alacaksan risk daha da artacak yüksek maaş vereceksin.

Gelişime açık zar atacaksan 3-5 m euroya çözersin.

İlk sıradakini isteyip biz niye adam alamıyoruz diye ağlayan taraftarlardan kurtulmak gerekiyor çünkü ilk sıra bizde ayda yılda bir olur. İkinci sıra ise bu yıl olabilir.

Mesela Assignon, Kumbedi, Senaya falan isteniyor bunların en ucuzu 7-10 m euro. Belki Senaya bir tık daha ucuza olur ama risk artar.

Mevzu kampa adam götürmek değil, kampa ne götüreceğin.

genç dinamik uzun boylu ve teknik oyuncu alındı mı

Şumu abi

20240609_005418.webp

Bedava olmadığı sürece transfer döneminin başında ucuza adam alamazsın.

Önce piyasayı beklerler, gelen tekliflere göre bir ortalama belirlerler.

Bu sene tarihin en yüksek transfer bütçesini harcayabilirsin zaten harcama limiti açıklanacak bir kaç güne.

Geçen sene 2 milyar limitimiz varken 7 milyar lira gelir elde ettik, bu senenin geliri seneyeki harcama limitini etkileyecek muhtemelen 4 milyar liradan fazla limitimiz olacak.

Bek neyse de orta saha oyuncuları oldukça pahalı, geçen sene de böyleydi yine zor olacaktır o mevki.
valla bu sezon için bende az mantık sınırını aşıyorum kendimce.

Okan hocada imzasında ve öncesinde "bütçe sıkıntıımız yok " dedi , başkan yanında da dedi.

o nedenle ben hedef adamların maaş olmasa bile(umarım) - bonserviste biraz zorlama ihtimalimiz olacak hissi uyandırıyor bende.

kontrat şartları / maaş detayları bize çapa olmasın yeterli - bonservis verilmesine ben karşı değilim değecek profilse. Alınacak adam parayı çıkartabilecek ya da sonradan satabileceğin adamsa.

Dybala diyorlar mesela - 12 M serbest kalma hadi eyvallah ama kontrat yüzünden tercihim olmaz misal. başkalarına yönetilirim.

taraftar gazınada gelinmemeli

valla bu sezon için bende az mantık sınırını aşıyorum kendimce.

Okan hocada imzasında ve öncesinde "bütçe sıkıntıımız yok " dedi , başkan yanında da dedi.

o nedenle ben hedef adamların maaş olmasa bile(umarım) - bonserviste biraz zorlama ihtimalimiz olacak hissi uyandırıyor bende.

kontrat şartları / maaş detayları bize çapa olmasın yeterli - bonservis verilmesine ben karşı değilim değecek profilse. Alınacak adam parayı çıkartabilecek ya da sonradan satabileceğin adamsa.

Dybala diyorlar mesela - 12 M serbest kalma hadi eyvallah ama kontrat yüzünden tercihim olmaz misal. başkalarına yönetilirim.

taraftar gazınada gelinmemeli
Dybala falan kolpa. Dybala transferi 50 m euro yükümlülük demek, çok skorer ama %50-70 arası oynayabiliyor her sene.

Bütçeyi zaten anlattım, satışsız 50 m euro harcayabiliriz, satışla bu 100 m eurolara çıkabilir bu imkan olacak eğer geçen seneki gelir seviyesi korunursa ama sen ne alacaksın, ne istiyorsun noktası karışık.

Aylardır görüşülen oyuncular var, bu hafta resmi görüşmeler başladı ancak mevcut yönetimde iş bitirici kimseyi göremiyorum ben. Hele de devre arasındaki gibi Dursun para harcamayın, az harcayın falan derse Okan Buruk dahil kırılmalar olacak.

Dursun hayatımda gördüğüm en yalancı adamlardan biri ve zerre güvenim yok.

Dybala falan kolpa. Dybala transferi 50 m euro yükümlülük demek, çok skorer ama %50-70 arası oynayabiliyor her sene.

Bütçeyi zaten anlattım, satışsız 50 m euro harcayabiliriz, satışla bu 100 m eurolara çıkabilir bu imkan olacak eğer geçen seneki gelir seviyesi korunursa ama sen ne alacaksın, ne istiyorsun noktası karışık.

Aylardır görüşülen oyuncular var, bu hafta resmi görüşmeler başladı ancak mevcut yönetimde iş bitirici kimseyi göremiyorum ben. Hele de devre arasındaki gibi Dursun para harcamayın, az harcayın falan derse Okan Buruk dahil kırılmalar olacak.

Adminim abdulkerim satisi bekliyor musun surpri olarak

Denklem çok basit.

Geçen sene full oynamış, yükselişte nispeten genç adam alacaksan 20 m euro bonservis vereceksin en az.

Bir alt kalite için minimum 10 m euro vereceksin ama risk artacak.

Az oynayan kaliteli adam alacaksan risk daha da artacak yüksek maaş vereceksin.

Gelişime açık zar atacaksan 3-5 m euroya çözersin.

İlk sıradakini isteyip biz niye adam alamıyoruz diye ağlayan taraftarlardan kurtulmak gerekiyor çünkü ilk sıra bizde ayda yılda bir olur. İkinci sıra ise bu yıl olabilir.

Mesela Assignon, Kumbedi, Senaya falan isteniyor bunların en ucuzu 7-10 m euro. Belki Senaya bir tık daha ucuza olur ama risk artar.

Mevzu kampa adam götürmek değil, kampa ne götüreceğin.
"Mevzu kampa adam götürmek değil, kampa ne götüreceğin." Transfer dönemine dair çok güzel bir vurgu ağabey.
Benim anlamadığım Okan hoca neden bu kadar iddialı bir şekilde kampa transferi yetiştireceğimiz üzerine demeçler verdiği. Yetişemeyeceği epey güçlü bir ihtimal iken...

Eklemeler için çok teşekkürler amirim, transfer dönemine dair gayet doğru tespitler ve beklentiler için ışık olacak bir teati oldu :hat: Esenlikler dilerim :love:

CL’ye girip girmeyeceğimize göre yapılır transferler
Yani nerden baksan 3 ay var
Önce “euro24 öncesi kimse transfere yanaşmıyor” derler
Sonra “transferler kampa yetişecek” geyikleri
Sonra birkaç hafta “en iyisini alacağız, şu geliyor, bu gidiyor” diye oyalama dönemi
Sonlara doğru “CL’ye göre yapacağız kimseye kulübün parasını çarçur ettirmeyiz” dönemi
En son da transfer bitimine yetişiyor yetişmiyor, uzatma var mı, en son saat kaçta bitiyor kargaşası
Taraftarın abi bari iyi bir 8 alsaydık serzenişleri ve yönetimin “ndombele en iyi transferimiz olacak” söylemleri
Farklı bir şey beklemeyin derim

Dursuna başından beri benimde bir çok yönden güvenim yok - futbol değil GS ekonomisi açısından. E T sayesinde çektik işte 2 sezon o yönetim kadrosunu - şu an en büyük endişem haline geldi Florya meselesinde kendine engel olabilecek her şeyi kaldırdı sayılır - bi tekrar yetki almasına kaldı iş gibi...

ne istioruz kısmında top Okan Hoca 'da - Amrabat diyip çift 6 lı oyun kafası varsa tatsız olabilir bana göre ama ondan iyi bilecek halim yok. genede Amrabat en kötü ihtimal senaryosu içindir diye düşünüyorum.

para basılacaksa ama 1 transfere özellikle işte Fofana/Thuram gibi adamlara olmalı - ona rağmen alamayabiliriz tabi ama ilk zorlanacak kapı onlar olmalı.

Rafa mesela Okan hoca'nın kafasında cuksa ayarla bitir işi - uzatırsan ama Acun girer +2 M maaş verir alır - inadına bile olsa yaparlar bunu.

o notkada Erden Timur'un yok işte artık. o seviyede ikna ve ilişki kurabilecek adam ben de zannetmiyorum. Tek ihtimal Hatipoğlu "Erden be gel 2 gün gidelim halledelim şu işi gelelim" diye yardım isterse falan filan olablilir.

"Mevzu kampa adam götürmek değil, kampa ne götüreceğin." Transfer dönemine dair çok güzel bir vurgu ağabey.
Benim anlamadığım Okan hoca neden bu kadar iddialı bir şekilde kampa transferi yetiştireceğimiz üzerine demeçler verdiği. Yetişemeyeceği epey güçlü bir ihtimal iken...

Eklemeler için çok teşekkürler amirim, transfer dönemine dair gayet doğru tespitler ve beklentiler için ışık olacak bir teati oldu :hat: Esenlikler dilerim :love:
Oradaki mevzu ET ayrıldığı için, onsuz yapamadılar dedirtmeme isteği. Dursun sırf bu yüzden operasyonun başındayım dedi. Bak 2 senedir o kadar adam geldi, bir kere bile bunu dememişti, geçen sene transferler eleştirilirken bir kere bunu üstüne aldı mı hayır. Şimdi de amaçları yapamadı dedirtmemek, zaten listeler hazır tek yapmaları gereken bütçe içinde ikna etmek, Okan’a da bunu söylemiştir ama dediğim gibi mantıklı sözleşmeler dahilinde ben de ihtimal vermiyorum.

Gider Belhanda, Feghouli gibi kontratlar yaparsalar sonumuz ilk başarısızlıkta yine Etebo olur.

işte o gücümüz varsa ben bu profiller zorlansın - Dybala falan tivitter taraftarı işleri.

Thuram
Gronbaek (özellikle bu - Oodagard gibi adam olacak gibi - ama tabi daha belli olmaz)

şu türleri zorlamak lazım illa bu isimler olmasa bile.

eşek kadar Scout ekibi zaten çıkarmıştır - iş para ve iknaya kalıyor.

madem Dursun başkan BEN VARDIM transferder - BEN OLACAĞIM diyorsa

gitsin ikna etsin bakalm nasıl ediyormuş görelim.(felaket kontart vermeden tabii )

10 no için aklıma en çok yatan adam ESR şu anda yoksa bizim aradığımız profilde rafa işi falan olmicaksa kimse yok gibi bizim sisteme 10 no bulmak samanlıkta iğne aramak gibi cidden

napolili zanguissami neydi veya zakaria, thuram bunlar bizde adam gecirmez.

Bu 50 milyonda maaslar vesayre included mi? Yoksa bonservis icin mi 50milyon civari limit mi var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt