Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satış olmazsa çok adam almaya gerek yok

1 tartışmasız orta saha (burada paraya kıymak lazım)
1 Boey tipi sağ bek (ilk geldiği zamanı kastediyorum)
1 yedek forvet (bakambu profili)
1 Ziyechin durumuna göre ofansif orta saha fırsat transferi olabilir, ki burada akla ilk gelen rafa silva

Yani gündemdeki isimler ile bunları yazarsak :

Mctominay (15m€ dan aşağı gelmez) / Amrabat (8-10 kağıt isterler)

Kumbedi / Assignon 8-10 ar kağıt isterler

Yedek forvet isim çıkmadığından yazmıyorum, 2023 model bakambu diyor geçiyorum (5-10m arası çözülür)

Rafa silva (imza parası 5m verilir)

Toplamda 25-40 m euro arasına tertemiz kadro güçlendirmesi yapılır.

Satış olursa duruma göre bakılır.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kağıt üstünde hoş dursada ben topu güzel güzel ortadan Rafa'ya kadar götüremiyorum.

gene ortasahada bek - stoper - bek - stoper - torreira -stoper ve pas gibi resmediyor şu kadro ofans başlangıcını.

belkide ben çok pesimistim amrabat konusunda bilemiyorum.

başkasını yazarız o zmn ahbert
kim olduğu mühim değil

Euro kadrosunda yok diye biliyorum ben gozden kacmis o zmn. Fofana vardi
yok ya aday kadroyu görmüşüm ben o zaman- fofanayı tutup thuramı sallamış.

o yüzden hemen girişimlere başlayalım - bize düşmez ama sorar ederin (yapıyorlardır muhtelemlen bizim scout ekibinden daha iyi bilmemiz imkansız nede olsada)

hayır yaw morinho portekiz tvsinde repörtaj verirken diyor o lafı
1717885957908.webp
deriz öyle ise

2 senedir adam gibi orta saha izlemedik Oliveira'nın 14 maçlık katkısını kenara ayırıyorum ama o bile yeterli değil şöyle dripling yapabilen vura vura giden defansif aksiyonları olan bir 8 numaraya hasretiz.

Ndiaye'nin zekisi ve daha üst seviyesi olsun.

başkasını yazarız o zmn ahbert
kim olduğu mühim değil
şu bahsetiğim pas trafiğini zilemek istemiom ben heis ya

ortasahanın önüne kalabalık yığılmış , pasla açık arayan az yorulup çok topla oynayan takım arzum var.

bu sezonki arsneal gibi işte biraz.

2 senedir adam gibi orta saha izlemedik Oliveira'nın 14 maçlık katkısını kenara ayırıyorum ama o bile yeterli değil şöyle dripling yapabilen vura vura giden defansif aksiyonları olan bir 8 numaraya hasretiz.

Grevenbech yaşıyor mu

Okan hocamın ne yapıp ne edip zahayı kazanması lazım zaha kalır sağlam bir kamp yerse birde kendini sahaya verirse büyük silah olur bizim için solda prime zaha yapabilirsek sağdada barış kanatlarımız geçen senekinden bile iyi olur şu adamı bi şekilde toparlamak lazım ki ben satılmazsa olacağını düşünüyorum aynı şey tete içinde geçerli bu iki isimden biri süpriz performans verecek gibi hissediyorum

Gerçekten söylendiği gibi 50 milyon bandında bir bütçe varsa fotona Thuram ve tominaydan birine çökülebilir bence 20-25 milyon bandında Thuram zor olur ama denenir bence kalan parayla da sağ bek ve 10 numara zorlanır satışlar istediğimiz düzeyde olursa ekrstra takviye yapılır

İşte o adam bence fofana olur ndiayenin zekisi

yanlız bu tominayda fena domine eder bizim ligi Torreira ile

Tominayın thuram ve fofanadan en büyük artısı pas kapasitesi ve skora olan yatkınlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt