Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.776
- 12.092
- 1.783
köhn bana güven vermiyo
Köhn ile Tete ye teklif varsa direkt satış yoksa da kiralık gitmeliler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
köhn bana güven vermiyo
Berkan sol tarafta Derrick kademesini çok iyi doldurmuş idi Konya maçında. Doğru kadro ile Derrick ofansif anlamda çok iyi katkılar verebilir bence.Sag bek ve ortasahaya etkili oyuncular alabilirsek kohnun defolari azalacaktir
Arkadaşlar hani heves kırmayayım ama seneye Köhn %99 ilk 11 oynayacak.
Transfer nöbetine fm gibi değil de daha gerçekçi yaklaşın derim
En merak ettiğim Okan Hocanın orta saha için düşündüğü profil. Biz gibi hareketli 8 mi düşünüyor yoksa sert 6 mı düşünüyor bilemiyorum ama en iyi oyunlarımızıda Torreira ve 6 ile oynadık buda bi gerçek. Son maç ve Bayern maçları Torreira ve defansif 6 iyiydik hep. Geçen senede fener maçı mesela yine öleydi. Eğer defansif 6 düşünüyorsa alabileceklerimizde en iyisi harbi Amrabat
Onda da farklı bok var ya.Euro kadrosunda yok diye biliyorum ben gozden kacmis o zmn. Fofana vardi

Tamamen transfer şımarıklığı, sanki yeni gelecek oyuncunun iyi performans vereceği kesinmiş gibi. Forumda ölüp bitilen Angelino’yu gördük.Takımda bu kadar eksik varken köhn gitsin demek kimse kusura bakmasın simarikliktir.. Bu adam ne kadar kötü oynadı da böyle gömülüyor hayretle izliyorum
Bizle adı geçen Arias dün milli maçta gol atmış