Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbappe'nin ismi bizle anılsa lig için iyi ama Avrupa'da sırıtır diyecek üyeler mevcut. Gerçek forum gurmeleri bilir ki GSC hiçbir transfer sezonunda mutlu edilemez.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Mc Tominay zor düşer buraya. Wan Bissakka biraz daha olası ama onunda sakatlık problemleri oluyor yedek sağ bek şart

Ayrıca Rafa Silvanın kalitesine asla lafım yok eğer bildiğimiz Rafa olursa ligi yer. Ama ordaki çekincem hiç portekiz dışına çıkmamış olması. Uyum sorunu olabilir tıpkı Zaha gibi

şampiyonluk maçında ilk golün asistini köhn yaptı herhal diken üstündeydik

Olası satışlarla 100 milyon cebimizde var. Bu parayla çok kaliteli takviyeler yapılır 3 bölge orta saha forvet arkası ve sağ bek iyi para akıtsan mevki başına 20 milyon gömsen bile cebinde daha 40 kalır

Sag bek ve ortasahaya etkili oyuncular alabilirsek kohnun defolari azalacaktir
Berkan sol tarafta Derrick kademesini çok iyi doldurmuş idi Konya maçında. Doğru kadro ile Derrick ofansif anlamda çok iyi katkılar verebilir bence.

İyi bir orta saha ile Köhn 1 sezon daha denenmeli. Bundesliga piyasası var çıtayı 1 tık daha yukarı çekmesi Schalke gibilerin kapımızda yatmalarına neden olur. Defansif olarak iyi oynadığımız tüm maçlarda Köhn iyiydi,Demirbayla olmuyorlar malesef.

En merak ettiğim Okan Hocanın orta saha için düşündüğü profil. Biz gibi hareketli 8 mi düşünüyor yoksa sert 6 mı düşünüyor bilemiyorum ama en iyi oyunlarımızıda Torreira ve 6 ile oynadık buda bi gerçek. Son maç ve Bayern maçları Torreira ve defansif 6 iyiydik hep. Geçen senede fener maçı mesela yine öleydi. Eğer defansif 6 düşünüyorsa alabileceklerimizde en iyisi harbi Amrabat

En merak ettiğim Okan Hocanın orta saha için düşündüğü profil. Biz gibi hareketli 8 mi düşünüyor yoksa sert 6 mı düşünüyor bilemiyorum ama en iyi oyunlarımızıda Torreira ve 6 ile oynadık buda bi gerçek. Son maç ve Bayern maçları Torreira ve defansif 6 iyiydik hep. Geçen senede fener maçı mesela yine öleydi. Eğer defansif 6 düşünüyorsa alabileceklerimizde en iyisi harbi Amrabat

Okan hocanın gerçekten hayal ettiği oyun stili nedir bilemeyiz ama gerçekten kendisi bence son derece akılcıl hareket eden ve elindeki malzemeye göre sistem kuran bir TD. Yani olmayacak duaya amin demiyor.

Kendisinin Torreira’nın yanına bir defansif orta saha koyup hücum hattını rahatlatmak istediğini düşünüyorum. Çünkü seneye transferler olmasa dahi Yunus Akgün, Ziyech, Zaniolo, Icardi ve gelirse 10 numara tarzı bir hücum hattı olacak. Barış Alper ve Köhn dışında takımda oyunu 2 yönüyle oynayabilen oyuncu zaten bulunmuyor.

Takımda bu kadar eksik varken köhn gitsin demek kimse kusura bakmasın simarikliktir.. Bu adam ne kadar kötü oynadı da böyle gömülüyor hayretle izliyorum
Tamamen transfer şımarıklığı, sanki yeni gelecek oyuncunun iyi performans vereceği kesinmiş gibi. Forumda ölüp bitilen Angelino’yu gördük.

Köhn e bende pek güvenmiyorum fakat Okan Hocanın oyununda bekler hayati derecede önemli, pasla çıktığımız için. Boey den sonra Kaan monte edilmeye çalışıldı fakat defanstan çıkarken daha risksiz oynadığı için top ister istemez Köhn e atıldı yoğun bir şekilde. 10 atağımızın 8 i soldan başlıyor bu sebeple Köhn e çok daha fazla yük bindi. Rakip takımlar bunu fark edince oraya önlem almaya başladılar ve oradan gelmeye başladılar. Köhn ün yükü daha da arttı ve defolar ortaya çıkmaya başladı. Ben bu yüzden Boey tarzında bir bek almadığımız sürece bek yükünü dengelemediğimiz sürece Köhn hakkında kesin yargılara varmanın Köhn e de haksızlık olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt