- 3 Haziran 2015
- 56.820
- 65.968
- 4.143
Yerli Pirlo Bilal Kisa‘yi görünce gözlerim doldu ne asmıştı Astana’yaEkli dosyayı görüntüle 247313
Hala şu kadronun hayaliyle yaşıyorum r’daş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli Pirlo Bilal Kisa‘yi görünce gözlerim doldu ne asmıştı Astana’yaEkli dosyayı görüntüle 247313
Hala şu kadronun hayaliyle yaşıyorum r’daş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merkez ortasahayı inatla çözemiyoruz bir türlü barim.an itibariyle kağıt üzerinde
zaha ziyech zaniolo mertens tete barış kerem yunus
böyle bir hücum arkası var elimizde
2 yıl önceye gidip düşününce inanılmaz bir kalite
Sociedad’ta bir halt oynamadan gelen Bruma gibi olsa yeterBen yunustan baya faidelenecegimizi dusunuyorum berkan gibi
Zaten 2si de baya iyi rotasyon oyunculariydi gecen sezon oynamak istedikleri icin gittiler
hele Yunusun gitmeden onceki molde maci felaket iyiydi
Biraz devamlilik katabilmisse kendine ingilterede cok daha ii olur
Conte sonrası Davinson’a gelmezlerNapoli yokluyomuş Davinson'u. Satmak gibi bir mallık yapmayız umarım. Davinson-Torreira-İcardi-Barış Alper kesinlikle satılmaması gereken adamlar
şut becerisi olayını çözmüşse %100 ligde ciddi katkısı olur bu aradaBen yunustan baya faidelenecegimizi dusunuyorum berkan gibi
Zaten 2si de baya iyi rotasyon oyunculariydi gecen sezon oynamak istedikleri icin gittiler
hele Yunusun gitmeden onceki molde maci felaket iyiydi
Biraz devamlilik katabilmisse kendine ingilterede cok daha ii olur
Off erkek yaaDursun zengin yalı çocuğu dedi. Artık çok geç. Erdem’e sakladıktan sonra barışmak için haber göndermeden düşünecektin
Cogu topcu kalacaksa 0 yabanci alacaz o zamanŞimarik Gs taraftarina bakmayin, cogu topcu kalacaktir
Gidecek olanlar
Sergio(en kötu fesih)
Tete istedigimiz bons gelirse
Zaha ayni sekilde iyi bons gelirse. Aksi taktirde oda kalir
Digerleri kalacaktir
Zanyolo, cikaldau falan saymiyorum. Bunlar zaten gidecek buyuk ihtimalle