Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.414
- 58.624
- 3.383
Şut problemi yoktu ki zaten yawşut becerisi olayını çözmüşse %100 ligde ciddi katkısı olur bu arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şut problemi yoktu ki zaten yawşut becerisi olayını çözmüşse %100 ligde ciddi katkısı olur bu arada
Sag bek ve orta saha ilk etapta yeterli olacaktirCogu topcu kalacaksa 0 yabanci alacaz o zaman
vardı ya pıt diye tekte kaleye bırakacığı bazı yerlerde adımlayamayıp bitiremiyordu - şut dediğim oŞut problemi yoktu ki zaten yaw
Simarik ne alaka onu anlamadım bütün sene sövdüğünüz topcuların gitmesi gerektigi gercegi niye simariklik oldu simdiSag bek ve orta saha ilk etapta yeterli olacaktir
Gidenlere göre takviye yapilir zaten

Eveleyip geveledi herzamanki gibi. Bu sene cikacagimizi sanmiyorum. 0 guven veriyor adamDinlerken net bir ifadeyle söylemedi
Dinlerken net bir ifadeyle söylemedi
Öyle kolay mi ya alacaklarina karsilik önune geleni fesih etmek. Fm mi oynuyoruz?Simarik ne alaka onu anlamadım bütün sene sövdüğünüz topcuların gitmesi gerektigi gercegi niye simariklik oldu simdi![]()
Zahadaki olay uyum sorunundan öte sisteme uygun bir adam değildi. Benfica hep kafaya oynayan ve rakipleri de bizkm rakipler gibi kapanan takimlar.
aldık, bilet arıyoruz dediTransfer haberi versin. Rafa icin ne dedi
Tabanca gibi takım. Şunu kurmak çok mu zor ya?
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY