Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Mertens bu sezon daha da canavara dönüşür,"

Ziyech, Yunus Akgün

"Erencan gibi biri de İcardi' nin olmadığı maçlarda onu aratmaz kesin."

Zaha

"Köhn' ün olmadığı maçlarda aslan gibi Berkan, sağbek yedeğinde joker Kaan var nasıl olsa..."

Leo Dubois
Mertens konusunda hem fikirim bence orta sahayı sağlama alırsak sadece işin hücum yüküne dönük oynarsa 15 gol gibi skor yapar

Çok.
Hayır bunun yüzünden ş.ligine giremeyiz burası ayin yerine döner.
Adam sadece ligin son 3 haftasında aynı golü yedirdi. Son 5 hafta kalenin 5 metre yukarısına isabet gelecek derecede başarılı şutu yok. Kaleyi geçtim artık sabri gibi stadyumun dışına şut sallıyor, atnı maç üst üste 3 kere aynısını yapmışlığı var.
İnsanların tereddütle yaklaşması da normal aslına bakarsan.
Kiraya gönderelim vs fikirlerine katılmamakla birlikte şöyle 7-8 milyonluk teklif alırsak beklemeden satılmasından yanayım.

Köhnün temel bek özellikleri gayet iyi bu kadar eksik varken ben doğru bulmuyorum yeni bir macerayı ki köhn kadar da bir bek bulamama ihtimalimiz yüksek..
Bu sezon inşallah çok daha iyi olacak

italyanlar ölücü biraz ama italyan topçulara karşı değiller gibi.
ama ticarette harbi sabır sınarlar, zor para çıkar bence 15 üstüne kimse gitmez. milan ve napolinin ihtiyqacı olsa belki bi şans olurdu ama onların da yok. muhtemelen bizimkiler 15i gördüğü an yollarlar, kiradan da 9 m kazanmışız toplam 24 bence iyi

Yanlış bilmiyorsam Performans Analisti Serhat Doğan evvelsi gün İsveç-Sırbistan maçını izlemeye gitmişti. Cajuste içindi muhtemelen. Ama içimden bir ses başkası gelecek diyor Cajuste beğendiğim bir oyuncu dahi olsa.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlış bilmiyorsam Performans Analisti Serhat Doğan evvelsi gün İsveç-Sırbistan maçını izlemeye gitmişti. Cajuste içindi muhtemelen. Ama içimden bir ses başkası gelecek diyor Cajuste beğendiğim bir oyuncu dahi olsa.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sırbistandan ssasa lukic gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt