- 6 Eylül 2014
- 93.590
- 64.403
- 4.608
Viz gelir tris gider dayi. Olaylara karişma sen sakin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Viz gelir tris gider dayi. Olaylara karişma sen sakin
O konuda bilgim yok ama çoğu isim konusunda doğru bilgi verdi diye hatırlıyorumSamiyen’in bir genc cocugun hesabi oldugu ortaya cikti diye bir haber hatirliyorum. Yonetim ile bir baglantisi mi var da ben bilmiyorum.
Sıcak tabi dışardan geldim. Semsipasa yanıyor. Kızlarda yanıyor. Turist kıza yol tarif ettim. Türkçeyi unutturdu banaüsküdarda hava sıcak mı
samiyen rt atmış
Sıcak tabi dışardan geldim. Semsipasa yanıyor. Kızlarda yanıyor. Turist kıza yol tarif ettim. Türkçeyi unutturdu bana
Juve+atalanta varsa harbiden, biraz tok satıcı oynasak iyi olur gibi. Keşke atalantaya pasalic+para=zaniolo işi olsaBuda groskreutz gibi pembe götlu herhalde. Sallayin gitsin italyaya 14+ verene paketle
O zamanlar juve için 20-25 arası rakamlar konuşuluyordu galiba ama onlar da kiralık + ops istiyorlrdı galibaZaniolo geçen senede İtalya'ya dönmek istiyordu Juventus ile orta yol bulsak çoktan orada forma giyerdi.
Zeki elzem gibi gözüküyor eğer atletik yardıran yabancı bi sağ bek almayacaksak. Yabancı hakkımı hücum allrounderda kullanırım daha iyiatalanta zaniyi istiyorsa pasalic + 15m euro versin
zeki çeliği keşke alsak sağ beki emanet ederim direk yabancı hakkımızı başka bir bölgeye kullanırız

Futboldan soğudu bence bu.Baktı üst seviyeye gelemicem italyan bir klübe gidip 4-5 yıl takılayım derdinde gibi.Buda groskreutz gibi pembe götlu herhalde. Sallayin gitsin italyaya 14+ verene paketle
Ekspertiz yorumun için teşekkür ederiz SerdarımBuda groskreutz gibi pembe götlu herhalde. Sallayin gitsin italyaya 14+ verene paketle
bune yav
Furkanım bu dediğini Championship Manager de transfer edeceğin oyuncunun takımını menajer olarak ekleyerek çok yapardık. Eski günleri hatırlattın eksik olmaatalanta zaniyi istiyorsa pasalic + 15m euro versin
zeki çeliği keşke alsak sağ beki emanet ederim direk yabancı hakkımızı başka bir bölgeye kullanırız
Bu Furkan para saymasıni bilmiyorFurkanım bu dediğini Championship Manager de transfer edeceğin oyuncunun takımını menajer olarak ekleyerek çok yapardık. Eski günleri hatırlattın eksik olma![]()