Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin adın zaten onur degıl ki ulan
Harbiden ozendigi adama benziyor herif tam dolandırıcı

images (34).webp

Ali koc cl kupasi getirmis gibi destek goruyor su an

Hayatimda bunlar kadar salak bi topluluk daha gormedim

Acaba duzelir mi diye 7 milyon maasli, 32 yasinda, hizini kaybetmeye baslayan ve ustune sacma sapan triplerde olan negatif enerji sacan bir adami tutmak ne kadar mantikli
Herifin maası 4.2 milyon reis twitterda ki yanmış ifbliler gibi niye 7 milyon diyorsun anlamadım 4 e az dedigim anlamıda yok bu arada burada. 7 degil yani onu diyorum

Erden timurun kendi ifadesi
Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

Kap'a bildirdigimiz resmi ücret.

Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

Kap'a bildirdigimiz resmi ücret.
İcardiyi de 6 bildirdik

Kendimizi kandirmamizin anlami yoktir

Zaha’nın sözleşmesinin kulübe yükümlülüğü 4.5, kalanı sponsor. 2 de imza parası var ama her sene mi bilmiyorum. Önemli olan kulüp kasasından çıkacak paradır, gönderince o sponsoru diğerine aktaramazsın çünkü.

Kısacası Tadic sözleşmesiyle aynı ama onlar da çıkıp 7 m euro alıyor ama koşacak hali yok demiyordur.

Düzenli oynasa muhtemelen Tadic’ten daha fazla skor üretirdi.

Kendi topçunuza bok atıp durmaya son verin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt