- 26 Ocak 2021
- 41.146
- 40.408
- 3.078
Senin adın zaten onur degıl ki ulanSırf bunu atmak için Rabiot Konu'sunu açmadıysan benim de adım Onur değil reis yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin adın zaten onur degıl ki ulanSırf bunu atmak için Rabiot Konu'sunu açmadıysan benim de adım Onur değil reis yav![]()
Barışım profil resmine bakılırsa tüm gelirini saçına yatırmış gibi görünüyorBu Furkan para saymasıni bilmiyor
Harbiden ozendigi adama benziyor herif tam dolandırıcıSenin adın zaten onur degıl ki ulan
Panele girmek için ne bekliyonaziz ve barış nöbetin ırzına geçmekte.
Herifin maası 4.2 milyon reis twitterda ki yanmış ifbliler gibi niye 7 milyon diyorsun anlamadım 4 e az dedigim anlamıda yok bu arada burada. 7 degil yani onu diyorumAcaba duzelir mi diye 7 milyon maasli, 32 yasinda, hizini kaybetmeye baslayan ve ustune sacma sapan triplerde olan negatif enerji sacan bir adami tutmak ne kadar mantikli
Erden timurun kendi ifadesiHerifin maası 4.2 milyon reis twitterda ki yanmış ifbliler gibi niye 7 milyon diyorsun anlamadım 4 e az dedigim anlamıda yok bu arada burada. 7 degil yani onu diyorum
Yenimi anladın ihtiyar

Camışın trene baktığı gibi izlemeye devam mı edeceksin?aziz ve barış nöbetin ırzına geçmekte.
Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.Erden timurun kendi ifadesi
İcardiyi de 6 bildirdikProfesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.
Kap'a bildirdigimiz resmi ücret.
Kap bilgilerini esas almamızda fayda var derim.İcardiyi de 6 bildirdik
Kendimizi kandirmamizin anlami yoktir
Furkanım sarı saçlı palamaziz ve barış nöbetin ırzına geçmekte.
Zeki ye hocasi cocukken en nefret ettigin takim hangisi diye sormus oda fenerbahce demisatalanta zaniyi istiyorsa pasalic + 15m euro versin
zeki çeliği keşke alsak sağ beki emanet ederim direk yabancı hakkımızı başka bir bölgeye kullanırız