Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Hayri Cund
1717947325668.webp

@Aziz Kaan ikardi ve zaha maaşıyla ilgili aynısını sen yapıp hakkınla ceza almıştın hatırladın mı

Kaç haftaydı cezan

Gerekli görüldüğünde yönetici arkadaşlar bu konuya müdahale eder. Vereceğim cevap üzerinden de kimsenin manipüle olacağını düşünmüyorum, umarım seninde bu minvalde bir düşüncen yoktur.

Genel olarak kap açıklamalarını da bir kanun olarak görmüyorum, görenleri de
" Forum Kuralları " sebebiyle saygıyla karşılıyorum.

Gerekli görüldüğünde yönetici arkadaşlar bu konuya müdahale eder. Vereceğim cevap üzerinden de kimsenin manipüle olacağını düşünmüyorum, umarım seninde bu minvalde bir düşüncen yoktur.

Azizim bir anda ciddiyet hırkanı üzerine giymişsin

Korkma la tekrar ceza almayacan

Aynı suçu işlediğin için kaç hafta ceza almıştın onu sordum sadece

*Jorginho arsenalle sozlesme yeniledi *nasıl olacak ki o ustat
*. bende acikcasi bu durumu merak ediyorum sevgili naci .
<- *konuyu bizim sozlukte - ne dediler- basligin da denk geldim.
kaya temel imzali haber'mis. < -.tanimam kendisi.

uzatip satisina onay verirler mi bilemiyorum.

rasyonel anlamda, gecen sezon transfer doneminden beri -sahsi gorusum ; *amrabat'in bi sekilde bizle yolunun kesisecegi yonunde idi,, bu sefer bu gerceklesirse-daha detayli bir yorum getirmeyi dusunuyorum .

ikisinin ayni satir da gecmesi bu gorusum den bagimsizdir.

saygi ve selamlar .

*. bende acikcasi bu durumu merak ediyorum sevgili naci .
<- *konuyu bizim sozlukte - ne dediler- basligin da denk geldim.
kaya temel imzali haber'mis. < -.tanimam kendisi.

uzatip satisina onay verirler mi bilemiyorum.

rasyonel anlamda, gecen sezon transfer doneminden beri -sahsi gorusum ; *amrabat'in bi sekilde bizle yolunun kesisecegi yonunde idi,, bu sefer bu gerceklesirse-daha detayli bir yorum getirmeyi dusunuyorum .

ikisinin ayni satir da gecmesi bu gorusum den bagimsizdir.

saygi ve selamlar .
üstat josh brownhilli bir inceleyebilir misin sana zahmet

Abi bu Zaniolo'yu takasta kullanma sevdası nedir? Talibi yoksa gelsin oynasın, ligin çok üstünde. Sağ önde sadece Ziyech ile lig gitmez.

Ligin çok üstünde olduğuna nasıl kanaat getirdin r.tas ? Son fener maçında 2 gol atmasa baya baya kötü bir yarım sezon geçirmiş olacaktı bizde o maçla çoğu kişi sünger çekti kötü performansina .İngiltere macerası tam bir fiyasko bu sezon dönüp de iş yapmazsa şu anki piyasasını bulmak imkansız ..
Ben çok kararsızım Zaniolo konusunda sezonun yildizi da olabilir hayal kırıklığı da iyi bir teklif gelirse gönderilmesinden yanayım

Ligin çok üstünde olduğuna nasıl kanaat getirdin r.tas ? Son fener maçında 2 gol atmasa baya baya kötü bir yarım sezon geçirmiş olacaktı bizde o maçla çoğu kişi sünger çekti kötü performansina .İngiltere macerası tam bir fiyasko bu sezon dönüp de iş yapmazsa şu anki piyasasını bulmak imkansız ..
Ben çok kararsızım Zaniolo konusunda sezonun yildizi da olabilir hayal kırıklığı da iyi bir teklif gelirse gönderilmesinden yanayım
6 aylık performansında oynadığı her süreyi çok beğendim açıkçası. İngiltere'de olmaması normal ama sol kanat dışında süre neredeyse hiç almadı ve orada yapamadığı çok açık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt