- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
BostaBoşta mi o?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BostaBoşta mi o?
Oy kullanmaya gittin misevdamıza kimse engel olamaz
bazen hüzün vardır bazen mutluluk
Sen,ben +4 kişi daha söylekafes döğüşü yapmamız lazım acilen. bu gerginlik başka geçmez
@Aziz Kaan ikardi ve zaha maaşıyla ilgili aynısını sen yapıp hakkınla ceza almıştın hatırladın mı
Kaç haftaydı cezan
Tercihim amrabat olurdu yaş ve guç yönundentahminim , amrabat , jorginho dan biri gelir gibi ...
Azizim bir anda ciddiyet hırkanı üzerine giymişsinGerekli görüldüğünde yönetici arkadaşlar bu konuya müdahale eder. Vereceğim cevap üzerinden de kimsenin manipüle olacağını düşünmüyorum, umarım seninde bu minvalde bir düşüncen yoktur.
Genel olarak kap açıklamalarını da bir kanun olarak görmüyorum, görenleri de
" Forum Kuralları " sebebiyle saygıyla karşılıyorum.
Korkma la tekrar ceza almayacanGerekli görüldüğünde yönetici arkadaşlar bu konuya müdahale eder. Vereceğim cevap üzerinden de kimsenin manipüle olacağını düşünmüyorum, umarım seninde bu minvalde bir düşüncen yoktur.
Genel olarak kap açıklamalarını da bir kanun olarak görmüyorum, görenleri de
" Forum Kuralları " sebebiyle saygıyla karşılıyorum.
bir de jorginho gibi helva adamlar tam bir sistem takımı değilsen hayalet gibi dolanıyorlar sahadaTercihim amrabat olurdu yaş ve guç yönunden
*. bende acikcasi bu durumu merak ediyorum sevgili naci .*Jorginho arsenalle sozlesme yeniledi *nasıl olacak ki o ustat
@Barış Savaş , @Furkan Korkmaz , @Oğuzhan Sesko ve Tabiki @Feramuz KayalarSen,ben +4 kişi daha söyle
üstat josh brownhilli bir inceleyebilir misin sana zahmet*. bende acikcasi bu durumu merak ediyorum sevgili naci .
<- *konuyu bizim sozlukte - ne dediler- basligin da denk geldim.
kaya temel imzali haber'mis. < -.tanimam kendisi.
uzatip satisina onay verirler mi bilemiyorum.
rasyonel anlamda, gecen sezon transfer doneminden beri -sahsi gorusum ; *amrabat'in bi sekilde bizle yolunun kesisecegi yonunde idi,, bu sefer bu gerceklesirse-daha detayli bir yorum getirmeyi dusunuyorum .
ikisinin ayni satir da gecmesi bu gorusum den bagimsizdir.
saygi ve selamlar .
Sabah bahsettiği eleman buymuş.
Abi bu Zaniolo'yu takasta kullanma sevdası nedir? Talibi yoksa gelsin oynasın, ligin çok üstünde. Sağ önde sadece Ziyech ile lig gitmez.
Diğerinde de NaCl diyelim o zaman kanks yavSenin adın zaten onur degıl ki ulan
Ozel mesajlari kontrol edelim :Diğerinde de NaCl diyelim o zaman kanks yav![]()
6 aylık performansında oynadığı her süreyi çok beğendim açıkçası. İngiltere'de olmaması normal ama sol kanat dışında süre neredeyse hiç almadı ve orada yapamadığı çok açık.Ligin çok üstünde olduğuna nasıl kanaat getirdin r.tas ? Son fener maçında 2 gol atmasa baya baya kötü bir yarım sezon geçirmiş olacaktı bizde o maçla çoğu kişi sünger çekti kötü performansina .İngiltere macerası tam bir fiyasko bu sezon dönüp de iş yapmazsa şu anki piyasasını bulmak imkansız ..
Ben çok kararsızım Zaniolo konusunda sezonun yildizi da olabilir hayal kırıklığı da iyi bir teklif gelirse gönderilmesinden yanayım