Fırat Açılan
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2011
- 4.154
- 638
- 1.523
Alınabilirse o paraya Fofana tercih ederim. Sağ Bek için scout bakmak lazım.Bizim transfer hedefimiz bence Mc Tominay ama paket hâlinde 1 satışa onay verecekler galiba..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alınabilirse o paraya Fofana tercih ederim. Sağ Bek için scout bakmak lazım.Bizim transfer hedefimiz bence Mc Tominay ama paket hâlinde 1 satışa onay verecekler galiba..
Bu bişakka olmalitominay tam aradığımız adam da bissaka eski bisakka mı bilemedim
İnsanlari umutlandiriyorsunBizim transfer hedefimiz bence Mc Tominay ama paket hâlinde 1 satışa onay verecekler galiba..
Aynen transferlerden sorumlu kişi de benim zatenİnsanlari umutlandiriyorsun
Sonra gelmeyince herkes sövüyor. Ajanmisin sen
2 oyuncu için 25 milyon euro vermişiz düşünmeye geçmişler..
şartlara uyuyorBissaka geçen sene sakatlıktan 21 maç kaçırmış. Bizim için doğru adam mı bilemedim.
Ekli dosyayı görüntüle 247443
Bence hayal o rakamlar ederi 15-20 olur 28 yaşında neredeyse öyle çok ekstrem bi oyuncuda değil iyi oyuncu ama 30 verecek olsak thuram Fofana verilir çoğu takımda böyle yapar o işin oluru 15 tominay 10 milyon bissaka mantıklı yani muhtemelen ikisine 30 çekerler 26-27 ye biterUnited sadece McTominay için 30 ister
Vermezler emin ol 28 yaşına girecek adam o paraya fofana çekersin 15-20 bandına biterMcTominayi satsalar PL'den biri tek senesi falan kalmis demeyip rahat 25 verir bence.
Bence hayal o rakamlar ederi 15-20 olur 28 yaşında neredeyse öyle çok ekstrem bi oyuncuda değil iyi oyuncu ama 30 verecek olsak thuram Fofana verilir çoğu takımda böyle yapar o işin oluru 15 tominay 10 milyon bissaka mantıklı yani muhtemelen ikisine 30 çekerler 26-27 ye biter
Aynen transferlerden sorumlu kişi de benim zaten![]()
Sözleşme son senesi diyorlardı artı 28 e girecek gittiği takım son katkı verdiği takım olur düşüşe geçer o yüzden 20 den yukarı vermezlerPremier Ligde 25-30m asgari transfer ücreti gibi bi şey. Geçen sene Unitedın en iyi 3-4 oyuncusundan biriydi 10-15e bırakacaklarını pek zannetmiyorum
Vermezler emin ol 28 yaşına girecek adam o paraya fofana çekersin 15-20 bandına biter