Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scott McTominay Graham Souness'i arayip Galatasaray hakkinda bilgi almamis mi henüz yaw bu nasil olabilir

Gerçekten bizim için uygun isimler

Bissaka
Tominay
Depay ilk aşamada bu üçünü alalım derim

Muslera
Bissakka Nelsson Abdülkerim Köhn
Torrreira Tominay
Barış Depay Zaha
İcardi

Güzel kadro olur kâğıt üstünde

McTominayi satsalar PL'den biri tek senesi falan kalmis demeyip rahat 25 verir bence.

United sadece McTominay için 30 ister
Bence hayal o rakamlar ederi 15-20 olur 28 yaşında neredeyse öyle çok ekstrem bi oyuncuda değil iyi oyuncu ama 30 verecek olsak thuram Fofana verilir çoğu takımda böyle yapar o işin oluru 15 tominay 10 milyon bissaka mantıklı yani muhtemelen ikisine 30 çekerler 26-27 ye biter

Zahayı zorlamalıyız ,satmaktansa
Ama köhn ile o kanat nasıl bir hal alır kestiremiyorum
4-3-3 e dönüp berkan tor ve dehşet bir 8

Bence hayal o rakamlar ederi 15-20 olur 28 yaşında neredeyse öyle çok ekstrem bi oyuncuda değil iyi oyuncu ama 30 verecek olsak thuram Fofana verilir çoğu takımda böyle yapar o işin oluru 15 tominay 10 milyon bissaka mantıklı yani muhtemelen ikisine 30 çekerler 26-27 ye biter

Premier Ligde 25-30m asgari transfer ücreti gibi bi şey. Geçen sene Unitedın en iyi 3-4 oyuncusundan biriydi 10-15e bırakacaklarını pek zannetmiyorum

Aynen transferlerden sorumlu kişi de benim zaten :D
banane-amk.gif

Premier Ligde 25-30m asgari transfer ücreti gibi bi şey. Geçen sene Unitedın en iyi 3-4 oyuncusundan biriydi 10-15e bırakacaklarını pek zannetmiyorum
Sözleşme son senesi diyorlardı artı 28 e girecek gittiği takım son katkı verdiği takım olur düşüşe geçer o yüzden 20 den yukarı vermezler

Davinson'u satalim - Hummels 2 yil götürür cok da iyi liderlik yapar gecen sezon SL de en fazla ikili mücadele kazanmis final görmüs bir oyuncu

Baska bir türk takiminda görmek istemiyorum

Bence eriksen Tominay bissaka üçüde istendi bakalım hangisi gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt