Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.314
- 17.965
- 2.228
Her olumsuz duyuma inanıp olumlu iyi isimlere kolpa diyen bir grup var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoper bölgesi için dengelemek önemli.Hummels de iyi iş çıkarttı bence..Pepe her daim zayif (fiziksel bakimdan) ve atletik bir oyuncuydu, Hummels'in yasindayken hala hizi bir stoper icin gayet ortalama uzerindeydi.
Ujfalusi'den sonra bu takimin hic bir sekilde lider özellikli stoperi olmadi bana göre. Öyle anlatildigi gibi agir veya hantal bir stoper de kesinlikle degil. Bu sezon Dortmundun baskili oynadigi maclarda orta sahadan daha fazla top kapti mesela. Nelsson veya Davinson'un satilma ihtimali oldukca yüksek. Nelssonu bu sezon satmazsak gelecek sezon düsük bir ücrete ayrilacak. Sanchezi de Napoli istiyor deniliyor. Kisa vadede bu özellikleri olan bir stoperi bulmamiz pek mümkün degil. Bence gayet degerlendirilebilir bu isim.Herhalde fail olacak, elinde Davinson ve Nelsson varken gidip moruk Hummels'i almak ahmakliktan oteye gitmez. Oyun formatimiza bile uymuyor da o konuya daha girmiyorum.
Tamam da ne gerek var? Elimizde zaten kaliteli stoperlerimiz var. Bir takim cikar Nelsson veya Sanchez icin cok buyuk rakamlar verir o zaman duruma gore bakilir suan oyle bir derdimiz mi var?Stoper bölgesi için dengelemek önemli.Hummels de iyi iş çıkarttı bence..
Haberlere göre 2 oyuncunun da satılma ihtimali var.Hummels'i uygun şartlarda istemek bence normal 1 olay.Başka bölgelere daha fazla bonservis harcanma ihtimali düşünülebilir..Tamam da ne gerek var? Elimizde zaten kaliteli stoperlerimiz var. Bir takim cikar Nelsson veya Sanchez icin cok buyuk rakamlar verir o zaman duruma gore bakilir suan oyle bir derdimiz mi var?
Kisa vadede Nelsson veya Sanchez'in yerine hemen o yaslarda birini bulamazsan en fazla 1 senelik sozlesme ile Hummels anca dusunulebilir.Ujfalusi'den sonra bu takimin hic bir sekilde lider özellikli stoperi olmadi bana göre. Öyle anlatildigi gibi agir veya hantal bir stoper de kesinlikle degil. Bu sezon Dortmundun baskili oynadigi maclarda orta sahadan daha fazla top kapti mesela. Nelsson veya Davinson'un satilma ihtimali oldukca yüksek. Nelssonu bu sezon satmazsak gelecek sezon düsük bir ücrete ayrilacak. Sanchezi de Napoli istiyor deniliyor. Kisa vadede bu özellikleri olan bir stoperi bulmamiz pek mümkün degil. Bence gayet degerlendirilebilir bu isim.
10 milyona biz aldik zaten , 15 falan komik olur.Insallah Sanchez'i 15 milyona satmayiz
Bu Gökdeniz sevdası nedir kardeşim. Süper ligden ptt ye gitmiş adam.vizyonu yok
Bende onu diyorum zaten Alperim. Nelsson veya Sánchez‘e bir nevi yakında gidebilir gözüyle bakarak alternatifleri hazir tutalım anlamında önerdim. Evet ilerde pek para kazanabileceğimiz bir oyuncu değil. Bu arada Türkiye ye gelmek istediğini de sanmiyorumKisa vadede Nelsson veya Sanchez'in yerine hemen o yaslarda birini bulamazsan en fazla 1 senelik sozlesme ile Hummels anca dusunulebilir.
Evet simdi babasiyla konustuk, o da dedi ki Kemal'a soyle Neymar geliyormus.Neymar geliyormuş doğru mu?
Okan Buruk simdi satmak istemiyorum dedi ama Boey ornegini verdi10 milyona biz aldik zaten , 15 falan komik olur.
gelmesin. sakat ve şişko oEvet simdi babasiyla konustuk, o da dedi ki Kemal'a soyle Neymar geliyormus.