Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: "Durmadan Nelsson mu satılacak Davinson mu diye soruluyor. Bizim oyuncu satmaya değil oyuncu almaya niyetimiz var. Kadromuzu koruyacağız!"

Sag bek,orta saha,forvet arkasi ve yedek forvet

Sag bek ve orta saha cl play off macina kadar transfer edilmis olsa fena olmaz

Okan Buruk: "Amrabat ile görüşmedim. Geçen sene görüşmüştüm, son anda Manchester United'a gitti. Önemli bir oyuncu, Avrupa'da fiyatlar uçtu. Kimi sorsanız 20-25-35... Oyuncu fiyatları 2-3 katına çıktı şu anda."
amrabata da bu paralar isteniyorsa harbiden işimiz yaş

Okan hocanin Rafa açıklaması ve 2 gün önce fabrizio denilen menajer indiregancisinin mourinholu rafa açıklaması. Herşey net fb ilgileniyor transfer çalımı gösterecekler
Bu sene iyice delirecekler transfer konusunda hata yapma ihtimalleri bir hayli yüksek bence

Kerem Aktürkoğlu gidecek mi?

Okan Buruk: "Gelecek teklif ve Kerem'in isteği önemli. Gelecek teklifleri oyuncularımızla ilgili değerlendireceğiz ama ilk düşüncemiz bu oyuncularla devam etmek."

Okan Buruk: ''Karakter olarak Gomis de Sergio da sevdiğim insanlar. Sergio karakter olarak tepkileri olabilecek bir oyuncuydu. Vermem gereken tepkiyi vermem gerekiyordu. Bir süre antrenmanlara bizsiz çıktı. Oliveira ile çok da yakınız aslında bazen öyle tepkiler oluyor. Son maçımızda da sahaya çıktı..."

Son transferini bize yapacak oyunculara açıkcası sıcak bakmıyorum. Mertens gibi insan üstü isimlerin çıkma ihtimali düşük. Futbolcuların çoğu ön emeklilik gibi bakıyor bu dönemlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt