Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca bir kaç dakika önce hafta sonu transfer için çalıştık yeni geldim dedi

Şimdi de Zaniolo sorulunca hafta sonu zaten Italyadaydim dedi. Bu iki cevabı birleştirirsek ve en acil pozisyonun sağ bek olduğu açıklamasını da hesaba katarsak

Yeni sağ bekin italyadan gelme ihtimali oldukça yüksek

Liste ise bu sekilde tabi göze batan ilk işim Zeki ama temkinli davranmakta fayda var

Hoca bir kaç dakika önce hafta sonu transfer için çalıştık yeni geldim dedi

Şimdi de Zaniolo sorulunca hafta sonu zaten Italyadaydim dedi. Bu iki cevabı birleştirirsek ve en acil pozisyonun sağ bek olduğu açıklamasını da hesaba katarsak

Yeni sağ bekin italyadan gelme ihtimali oldukça yüksek

Liste ise bu sekilde tabi göze batan ilk işim Zeki ama temkinli davranmakta fayda var

Sanmam, Fransa'dan alınma ihtimali daha kuvvetli

Mevcut takımı 15'e almış sanırım. Sürekli de oynayan biri eğer beklentilerini vermedilerse 13-15 civarına bırakıyorlarsa tamamda sakatlık dışında sürekli oynadığına göre böyle bir durumda yok 20-25 isterler herhalde Frendrup daha mantıklı bir tercih olur.

Temaslar başladı​

Sabah'ta yer alan habere göre; Atletico Madrid forması giyen 29 yaşındaki orta saha için İspanyol ekibiyle temasa geçildi.

İspanyol ekibi izin veriyor​

Saul Niguez'in takımdan ayrılmasına sıcak bakan Atletico Madrid, 2026'ya kadar kontratı olan yıldız oyuncuda kolaylık sağlamaya hazır olduğunu ifade etti.

Türkiye'yi değerlendiriyor​

Atletico Madrid'de artık ilk 11'de düşünülmediği için ayrılmak isteyen Niguez, kariyerine Türkiye'de devam etme fikrini değerlendirmeye aldı.

Kulübün altyapısından yetişen İspanyol yıldız, kısa bir dönem kiralık olarak Chelsea forması da giydi. 2018 yılında piyasa değeri 90 milyon euro'ya kadar çıkan Niguez, geçen sezon 49 maçta 2062 dakika süre buldu. 2 gol ve 5 asistle takımına katkı sağlayan tecrübeli oyuncu, İspanya Milli Takımı'nda ise 19 maçta 3 gol kaydetti.

Israrla sağ be üzerinde duruyor hoca şu iş canımı sıktı.. Bizim sadece 1 transfer hakkımız olsa bu mevkii tartışmasız orta saha olmalidir
1. Sağ bek
2. Orta saha gibi düşünelim.

İkisi de aynı ehemmiyette ya da

Kramer kendi bizde olmasa gsye git derdi

Come to gs dediğine göre demek ki bu malı almışız

Temaslar başladı​

Sabah'ta yer alan habere göre; Atletico Madrid forması giyen 29 yaşındaki orta saha için İspanyol ekibiyle temasa geçildi.

İspanyol ekibi izin veriyor​

Saul Niguez'in takımdan ayrılmasına sıcak bakan Atletico Madrid, 2026'ya kadar kontratı olan yıldız oyuncuda kolaylık sağlamaya hazır olduğunu ifade etti.

Türkiye'yi değerlendiriyor​

Atletico Madrid'de artık ilk 11'de düşünülmediği için ayrılmak isteyen Niguez, kariyerine Türkiye'de devam etme fikrini değerlendirmeye aldı.

Kulübün altyapısından yetişen İspanyol yıldız, kısa bir dönem kiralık olarak Chelsea forması da giydi. 2018 yılında piyasa değeri 90 milyon euro'ya kadar çıkan Niguez, geçen sezon 49 maçta 2062 dakika süre buldu. 2 gol ve 5 asistle takımına katkı sağlayan tecrübeli oyuncu, İspanya Milli Takımı'nda ise 19 maçta 3 gol kaydetti.
Baya baya düşüşte bize yok Saulun demek düşer

Rafa Silva gelmiyormus o zaman kim oraya alinir soru isareti oldu.

Ayni pozisyonda oynamiyor bu galiba? Merkez orta saha bu cocuk oyle degil mi? Rafa Silva hucumcu cunku.
oodegard JR. diyorum kendisine ben izledikten sonra , bence yapabilir.

da dünya para isterler 3 sene kontratlı adama (yeni yapmışlardı sanırım) ama maaş bütçesi olarak uygun olacağı banko.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt