- 6 Eylül 2014
- 93.634
- 64.417
- 4.608
PTT topcusunu begenmen gözlerimi yasarttiAnlamadigin islere yorum yapma ihtiyar.
Kenarda otur izle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PTT topcusunu begenmen gözlerimi yasarttiAnlamadigin islere yorum yapma ihtiyar.
Kenarda otur izle
Sanmam, Fransa'dan alınma ihtimali daha kuvvetliHoca bir kaç dakika önce hafta sonu transfer için çalıştık yeni geldim dedi
Şimdi de Zaniolo sorulunca hafta sonu zaten Italyadaydim dedi. Bu iki cevabı birleştirirsek ve en acil pozisyonun sağ bek olduğu açıklamasını da hesaba katarsak
Yeni sağ bekin italyadan gelme ihtimali oldukça yüksek
Liste ise bu sekilde tabi göze batan ilk işim Zeki ama temkinli davranmakta fayda var
![]()
Serie A - Top-Marktwerte 25/26
Diese Seite enthält eine Statistik über die Top-Marktwerte der Spieler der Serie A, geordnet nach dem höchsten Marktwert.www.transfermarkt.de
1. Sağ bekIsrarla sağ be üzerinde duruyor hoca şu iş canımı sıktı.. Bizim sadece 1 transfer hakkımız olsa bu mevkii tartışmasız orta saha olmalidir
Çünkü Kaan Ayhan orta sahada daha efektif oynuyor..1. Sağ bek
2. Orta saha gibi düşünelim.
İkisi de aynı ehemmiyette ya da
Baya baya düşüşte bize yok Saulun demek düşerTemaslar başladı
Sabah'ta yer alan habere göre; Atletico Madrid forması giyen 29 yaşındaki orta saha için İspanyol ekibiyle temasa geçildi.
İspanyol ekibi izin veriyor
Saul Niguez'in takımdan ayrılmasına sıcak bakan Atletico Madrid, 2026'ya kadar kontratı olan yıldız oyuncuda kolaylık sağlamaya hazır olduğunu ifade etti.
Türkiye'yi değerlendiriyor
Atletico Madrid'de artık ilk 11'de düşünülmediği için ayrılmak isteyen Niguez, kariyerine Türkiye'de devam etme fikrini değerlendirmeye aldı.
Kulübün altyapısından yetişen İspanyol yıldız, kısa bir dönem kiralık olarak Chelsea forması da giydi. 2018 yılında piyasa değeri 90 milyon euro'ya kadar çıkan Niguez, geçen sezon 49 maçta 2062 dakika süre buldu. 2 gol ve 5 asistle takımına katkı sağlayan tecrübeli oyuncu, İspanya Milli Takımı'nda ise 19 maçta 3 gol kaydetti.
Bari'nin bahsettiği negatif orda zaten CL grubuna gidince para alıyorsun ama AVL ye devam etme olayın yok.Avrupa liginde her sene çeyrek-yarı finali clye tercih ederim
o bütçe varsa 2027 ye kadar sözleşmeli ama Albert Gronbaek denerdim.Rafa Silva gelmiyormus o zaman kim oraya alinir soru isareti oldu.
Kolpani kim rdasMonza alabilir. Bu bütçeye sahipler bir de kalecilerini 20 milyona yine Colpani'yi de 20-25 civarı satacakları da belirtiliyor.
Ayni pozisyonda oynamiyor bu galiba? Merkez orta saha bu cocuk oyle degil mi? Rafa Silva hucumcu cunku.o bütçe varsa 2027 ye kadar sözleşmeli ama Albert Gronbaek denerdim.
oodegard JR. diyorum kendisine ben izledikten sonra , bence yapabilir.Ayni pozisyonda oynamiyor bu galiba? Merkez orta saha bu cocuk oyle degil mi? Rafa Silva hucumcu cunku.
Yapabilir ne yav?oodegard JR. diyorum kendisine ben izledikten sonra , bence yapabilir.