Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yabancı sınırı da 12 olmayacak yeni federasyon seçilince 13-14'e çıkartı yabancı sınırını diye düşünüyorum. FB, Bjk bu konuda bastıracaktır biz de aksi için çabalamayız.
O konu biraz muamma, beklemek gormek lazim ama sunu unutuyoruz; FB (Ali Koc) yabanci sayisini azaltmak isteyenlerin basinda geliyordu o yuzden pek guvenme o tarafa. Mourinho isin icine girip transferde bu sayi yetmez derse, o zaman belki Ali Koc'ta fikrini degistirebilir.

oda bana enteresan geliyor yav - amrabat (ya da torreira) pas trafiği ve top taşıma işini kotarabilir mi diye düşünmeden edemiyorum.

CL de o ikili iş yapar eyvallah ama ligi bilemiyorum yav, gene az adamla hücum olayı hoşuma gitemeyen bir iş.

son 2 sezondan biraz değiştirmek lazım işleri gibi .
Diyelim ki Amrabat geldi, sağ beke de hücumcu bir bek alırsan bu şekilde oynayabilirsin. Torreira + Amrabat geçiş savunması için beklere oyun içi özgürlüğü sağlayacaktır ligde. Bu da en çok Ziyech'e yarıyor. Sonuçta pasör oyunculara koşucu adamlar lazım. Oyunu da genişletebilme imkanın doğuyor. Kafasında bunu kurguluyor olabilir Okan Buruk.
6666f2f0ae4637a7a67c37de.webp

10 numara kiralık birileri de olabilir uç örnek de Felix veya işte zamanında Bjk'nin düşürdüğü Talisca vs çünkü öyle veya böyle Mertens yine iyi yedekleyecektir orayı gerisine para harcamak daha mantıklı gibi.

Hoca bir kaç dakika önce hafta sonu transfer için çalıştık yeni geldim dedi

Şimdi de Zaniolo sorulunca hafta sonu zaten Italyadaydim dedi. Bu iki cevabı birleştirirsek ve en acil pozisyonun sağ bek olduğu açıklamasını da hesaba katarsak

Yeni sağ bekin italyadan gelme ihtimali oldukça yüksek

Liste ise bu sekilde tabi göze batan ilk işim Zeki ama temkinli davranmakta fayda var

Devre arası İtalya'dan bizimle ismi çıkan Gendrey vardı İlhan Tüysüz'ün haberiydi. Yine duyumculardan Ebosele ismi çıkmıştı. Onlardan biri de olabilir.

Diyelim ki Amrabat geldi, sağ beke de hücumcu bir bek alırsan bu şekilde oynayabilirsin. Torreira + Amrabat geçiş savunması için beklere oyun içi özgürlüğü sağlayacaktır ligde. Bu da en çok Ziyech'e yarıyor. Sonuçta pasör oyunculara koşucu adamlar lazım. Oyunu da genişletebilme imkanın doğuyor. Kafasında bunu kurguluyor olabilir Okan Buruk.
Ekli dosyayı görüntüle 247479
işte baktığında 4-4-2 nin beklerin ofansta istasyon ya da derin koşucu olduğu - seken topu toparlayabileceğin , dönüşüne şut kovalanacak düzen.

görsele güzel vurmuşsun mesesla . işte burdaki isimlerde en büyük derdim - fener maçını örneklendirisek - heriflerin defansından uzaklaştırlan topları toplayamadık - hemen görseldeki düzene geri kazandırıp boğabilecekken.

o eksiğimiz çok büyük

sonuçta bu sezondan çok daha çeşitli hücum sağlamamız lazım neresinden bakrsan bak. 10 saniyede acele top kaybı kanseri bitmeli - ona zorlamaktansa kısa paslı yerleştiğin sonra artık 5-6 tane skor bulabilecek adama kalan işler.

Bu sene Romano haberlerine cok temkinli yanasmak lazim aslinda

Bizimkinler kesin 10 numara pozisyona

Real Madriden Ceballosu alcaklar

Yapabilir ne yav? :D

Rafa Silva hucum oyuncusu, bu cocuk hucum oyuncusu degil ki yani Rafa Silva'nin alternatifi olamaz o bakimdan.
Hücuma yakın oynatıyor Bodo bu oyuncuyu Bjk maçında da öyle oynatmışlardı. 4-3-3 gibi dizilseler de bu arkadaşı ön alan presinde kullanıp görev olarak daha çok hücum alanında kullanıyorlardı.

Ekli dosyayı görüntüle 247479
mertens yerine de tempolu çift yönlü bi oyuncu olsa tadından yenmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt