- 3 Haziran 2015
- 56.832
- 65.988
- 4.143
neymarettinkimi alcaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neymarettinkimi alcaz
Hlozek bize düşer mi? Daha tanınmayan isimler geçse geçmişte Terim zamanı Moder zamanı adı bizimle geçen Marchwinski de gündeme olabilir derdim de bu tarz isimler de pek çıkmıyor.Hoca 10 numara istemiyor ki.
Istedigi Mertens tarzi forvet arkasi/Second Striker
Belki kiralik verebilirler ama opsiyonu epey tuzlu gelir gibime geliyor, oyle 14-15 milyon euro'dan dusuk bir rakama salacaklarini sanmam suan.Hlozek bize düşer mi? Daha tanınmayan isimler geçse geçmişte Terim zamanı Moder zamanı adı bizimle geçen Marchwinski de gündeme olabilir derdim de bu tarz isimler de pek çıkmıyor.
Fofana orda parayı birakıp gelmez zatenseko fofana okan hocaya uymaz mesela
gelse de aşırı hantal bi herif mesela, ön alana geldi baskısını yaptı top geçti geri döndü diyene kadar geçmiş olsunFofana orda parayı birakıp gelmez zaten
Herkes gideryine hayallerimdeki gibi bir takım kurulamayacağı için gsyi 2 aya bırakmayı düşünüyorum
ft hocam geldiğinde geri döneriz sıkıntı yokHerkes gider
Biz kalırız
Biz Galatasaraylıyız!!!
Ben çoğu oyuncu konusunda tok satıcıyı oynuyoruz diye düşünüyorum.1-Muslera
2-Sağ Bek(Transfer)
3-Köhn
4-Nelson
5-Davinson
6-Torreira
7-Orta saha (Transfer)
8-Mertens
9-Ziyech
10-İcardi
11-Forvet(Transfer)
Geriye 1 tane yabancı kalıyor onun da hem 10 numarayı hem de kanatları yedeklemesi lazım ki o rotasyonu sağlayabilelim. Kerem,Zaha ve Tetenin gideceğini varsayarsak kanat rotasyonumuz baya daralıyor.
mevcut yabancı sayısı kaç şuan bizde? 16 mı?Ben çoğu oyuncu konusunda tok satıcıyı oynuyoruz diye düşünüyorum.
herşey olacağına varır azizimHummels falan aman diyim geçen sene Ramos da direkten döndük zaten